• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 11 mai 2011

În stilul lui Caiac! Mititelu i-a băgat mâna în gât lui Bărboianu

Posted by vasy On 11:16 No comments

Craiova e un loc în care se întâmplă lucruri SF. Ultima răzbunare, mâna băgată în gâtul lui Ştefan Bărboianu de Adrian Mititelu. Finanţatorul Universităţii i-a reproşat jucătorului declaraţiile pe care le-a dat la DNA, dar şi faptul că nu îl respectă atunci când vorbeşte despre el la televizor. Jucătorul se teme pentru siguranţa familiei lui.

Ştefan Bărboianu a povestit ieri la GSP TV un episod şocant petrecut luni la Craiova. Dimineaţă, fundaşul a fost citat împreună cu Valerică Găman la DNA Craiova, iar apoi, în jurul prânzului, a decis să se întorcă spre Bucureşti. La ieşirea din oraş a oprit la o benzinărie pentru a alimenta, decizie care s-a dovedit prost inspirată. Aici, dinamovistul a dat nas în nas cu Adrian Mititelu, iar evenimentele au degenerat.

Însoţit de bodyguarzi, patronul Craiovei nu a fost tocmai prietenos cu fostul său angajat. De aici, povesteşte chiar dinamovistul: "Domnul Mititelu mi-a vorbit urât, m-a înjurat şi mi-a reproşat că nu-l respect în declaraţiile mele date presei. În plus, mi-a spus că ştie tot ce am spus la DNA şi o să văd eu ce o să păţesc. Totul a culminat cu o mână pe care mi-a băgat-o în gât şi câteva picioare administrate maşinii mele pe care striga că am cumpărat-o din banii lui". Acum, Bărboianu se teme pentru siguranţa familiei lui: "Am familia la Craiova şi poate se vor răzbuna pe ei, îmi este teamă. Mi-a zis să-i transmit «râsului» de Găman că va avea grijă la vară de noi". "Eram în benzinărie, doar i-am reproşat ceva, se poate vedea şi pe camerele de supraveghere. Erau şi alţi oameni acolo care au început să ţipe la el: «"Băi, Bărboiene, trădezi Craiova!"», a fost replica lui Adrian Mititelu.

Mihai Pârvu, poreclit "Caiac", a fost unul dintre cele mai controversate personaje din Craiova. Cunoscut ca unul dintre capii lumii interlope din oraş, a fost împuşcat în august 2008. La funerarii a participat inclusiv vărul lui, Adrian Mititelu

Domnul Mititelu mi-a spus să-i transmit lui Piţurcă faptul că îl va băga în închisoare. Bodyguardul mi-a spus că sunt cam arogant
Ştefan Bărboianu, fundaş Dinamo

Totul e orchestrat de Giovani. E un bătrân senil care nu mai poate decât să trăiască de pe urma fotbaliştilor. A fost odată armăsar, acum e mârţoagă şi vrea să facă rău Craiovei
Adrian Mititelu, patron Craiova

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.