• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 9 mai 2011

Începe misiunea Craiova! Cum vrea Dinamo să bată în Bănie şi să-i cumpere pe Găman şi Bărboianu

Posted by vasy On 10:26 No comments

Fanii dinamovişti au aflat ieri cu surprindere de pe www.prosport.ro că Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman nu au fost reţinuţi în lot de Andone pentru deplasarea de la Craiova. Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt două: ostilitatea publicului craiovean, care i-a ameninţat pe cei doi, dar şi vizita pe care aceştia o vor face la DNA în această dimineaţă.
"Câinii" au pornit ieri în jurul orei 16:00 în deplasarea către Craiova. În autocarul roş-albilor nu se regăseau însă Găman şi Bărboianu, care părăsiseră cantonamentul de la Săftica în propriile automobile.

La ora 09:00, la DNA!

Chiar şi aşa, Bărboianu şi Găman vor fi prezenţi azi în Bănie, dar din alt motiv decât meciul. Fotbaliştii vor fi audiaţi în această dimineaţă de procurori ai DNA Craiova (ora 09:00) în dosarul care anchetează plângerea pentru înşelăciune înaintată de Adrian Mititelu din cauza dezlegărilor care le-au înlesnit celor doi plecarea de la Universitatea. "Vor fi citaţi în calitate de martori, dar tot e neplăcut. Nu-i vom mai folosi şi în meciul cu Craiova", au precizat şefii "câinilor".

Badea va negocia transferul

În această seară, preşedintele CA al lui Dinamo va profita de întâlnirea cu Mititelu şi va demara negocierile pentru transferul lui Găman şi Bărboianu. Asta pentru că la vară, teoretic, cei doi ar trebui să se întoarcă în Bănie. În plus, după ce în iarnă a fost cel care a insistat pentru aducerea fundaşilor, Cristi Borcea se va întoarce în această săptămână în România pentru a se implica personal în tranzacţie.

5 partide a strâns Găman în tricoul "câinilor" în acest retur

8 a jucat Bărboianu pentru Dinamo în Liga I, toate ca integralist

Pot pleca liberi

Interesant este că, deşi dinamoviştii vor să ajungă la o înţelegere cu Adrian Mititelu pentru Găman şi Bărboianu, fundaşii pot scăpa de la Universitatea liberi de contract. Concret, cei doi au avut până în iarnă un contract cu Craiova, iar de la finalul campionatului în curs intră în vigoare un altul. Ambele contracte conţin o clauză conform cărora fundaşii vor fi declaraţi liberi de contract dacă Universitatea retrogradează. Problema este însă că cele două acte nu acoperă data la care Craiova va fi retrogradată, dacă acest lucru se va întâmpla, de unde şi incertitudinea creată.

Ultimele noutăţi din tabăra lui Dinamo

ª Aseară a ajuns la Craiova delegaţia dinamovistă, unde a fost programată şi şedinţa tactică a partidei cu Universitatea
ªTrei jucători de-ai lui Andone sunt pasibili de suspendare dacă vor lua "galben" cu Ştiinţa: Moţi, Grigore şi Bordeanu

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.