• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 9 mai 2011

Kone şi Diabate OUT de la Dinamo!

Posted by vasy On 10:31 No comments
Dinamoviştii vor să scape de Djakaridja Kone (foto, în stânga) din cauză că acesta priveşte cu reticienţă prelungirea contracului cu roş-albii, dar şi pentru că evoluţiile oscilante ale acestuia nu reprezintă o garanţie pentru viitor. În aceeaşi situaţie se află şi Diabate, al cărui randament nu i-a mulţumit pe dinamovişti în ultima vreme.

Kone a început bine returul, mai ales că prin plecarea lui N'Doye şi-a securizat locul în primul "11" al lui Dinamo, însă în ultima lună randamentul său n-a mai fost la fel de bun. Acţionarii dinamovişti au început să-şi pună serioase probleme în ceea ce îl priveşte şi pentru că, în afara aspectului fotbalistic, mijlocaşul nu este de acord nici cu prelungirea contractului de 70.000 de euro pe an, scadent în vara lui 2013. Şefii "câinilor" au aflat că Djakaridja planuieşte să scape liber de contract peste doi ani, mai ales că şi prin prisma convocărilor la naţionala Burkinei Faso cota îi va permite să obţină un angajament mult mai bun. Astfel, această vară ar fi ultima în care fotbalistul de culoare ar putea fi vândut la un preţ cât mai mare.

Diabate, copy-paste

Zilele trecute şefii dinamovişti au analizat şi situaţia celuilalt african din lot, Zie Diabate. Ivorianul n-a impresionat deloc în acest sezon şi nu intră în planurile echipei pentru sezonul viitor decât din postura de rezervă. Şefii ar vrea să-i găsească şi fundaşului lateral o echipă dispusă să-l cumpere.

57 de meciuri a evoluat în total Kone pentru Dinamo, de la transferul său, din 2009

1 gol a marcat Kone în acest sezon de Liga I, în cele 23 de meciuri jucate pentru roş-albi

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.