• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 4 mai 2011

Le-a spulberat visele la titlu alb-roşiilor, dar este "câine" din tată-n fiu! "Acum sunt pregătit pentru Dinamo!"

Posted by vasy On 12:38 No commentsPaul Pârvulescu - 22 de ani, fundaş şi mijlocaş stânga de profesie, dorit în trecut de Steaua, Hoffenheim şi CFR Cluj, dar "câine" din tată-n fiu. Pe scurt, jucătorul care le-a frânt dinamoviştilor ultima speranţă la cel mai valoros titlu din istoria campionatului românesc, cel care asigură ultima prezenţă directă în Champions League. Cum cel mai probabil din vară Pârvulescu va juca la Dinamo, ineditul situaţiei ne-a făcut să încercăm un altfel de interviu cu, probabil, cel mai în vogă fotbalist din Liga I. Cel puţin din ultimele două zile!

Paul, ai înfipt cuţitul adânc în inima dinamoviştilor...
Am înfipt un cuţit inclusiv în inima mea, însă sunt jucător profesionist. Toţi văd dăruirea mea din partida cu Dinamo ca fiind anormală, pentru că se tot vorbeşte de transferul meu în "Ştefan cel Mare", dar nu este aşa. Sunt aici, mă dăruiesc echipei care m-a consacrat!

Ai putut să dormi?
Sincer, nu! Am stat până la cinci dimineaţa şi m-am uitat la meci, mi-am analizat evoluţia. Chiar de două ori!

La ce concluzii ai ajuns?
(râde) Toată echipa a jucat bine! Asta e cel mai important.

Este un secret să poţi marca în ultimele minute după ce ai luat gol?
Nu cred, e vorba doar de voinţă şi încredere! M-am uitat la tabelă după golul lui Alexe şi mi-am spus că mai este timp de încă un gol. Nici nu mai ştiam pe unde să alerg, fugeam haotic. La un moment mi-am şi spus: "Ho, nebunule, unde te mai duci?"...

Îl tentează "New Dinamo"

Eşti noul transfer al lui Dinamo. Mai lipsesc doar nişte semnături...Â
Nu are rost să vorbesc despre ceva de care eu încă nu ştiu! Îmi spun doar dorinţele şi pot spune că Dinamo este un vis care mi se va împlini. Acum sau peste ani voi ajunge la echipa cu care ţin!

Poate în această vară... Conform celor din "Groapă", proiectul "New Dinamo" te include şi pe tine.
Mă bucur dacă este aşa! Noul proiect este interesant, vreau să fac parte din el! Mi se pare absurd să vorbesc de venirea mea la Dinamo, pentru că depinde de mai mulţi factori, nu doar de mine.

Ipotetic... vei ajunge în "Groapă", dar nu vei face faţă cerinţelor. Ce vei face?
Am încredere în mine şi cred că pot face pasul la Dinamo. Au mai fost oferte în trecut de la alte echipe, dar la momentul respectiv am şi spus că încă nu sunt pregătit. Acum sunt!

Am un singur idol: Ryan Giggs! Este un jucător care nu mai are nevoie de laude sau descriere. E doar magic!"
Paul Pârvulescu, mijlocaş Gaz Metan

Am dedicat golul mamei mele, pentru că o văd destul de rar"
Paul Pârvulescu, mijlocaş Gaz Metan

Tricoul de la Dinamo, la loc de cinste!

Fan înfocat al clubului din "Ştefan cel Mare", Paul Pârvulescu a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri de la Ştefan Bărboianu, conform spuselor jucătorului ardelean. "Este primul tricou de joc al lui Dinamo pe care-l iau. Asta chiar dacă am evoluat de multe ori împotriva ei. O să-l separ de celelalte tricouri pe care le am de la adversari, este cu totul special! Merci, Fane!", a precizat mijlocaşul stânga printr-un mesaj special pentru Bărboianu.

Victoria împotriva "câinilor"? 3.000 de euro!

Eric & Co au fost anunţaţi înaintea partidei cu Dinamo că o victorie se premiază cu 2.000 de euro. Probabil fiind impresionat de modul în care jucătorii săi s-au dăruit împotriva echipei lui Ioan Andone, preşedintele medieşenilor le-a suplimentat victoria cu câte o mie de euro. "Corin Cindrea le-a spus jucătorilor după meci că merită mai mult pentru cele trei puncte din meciul de luni şi că vor avea parte de un bonus pe lângă prima anunţată. Adică încă o mie de euro", au dezvăluit surse din cadrul vestiarului.

S-a întreţinut cu Bărboianu în timpul partidei!

Adversari în meciul direct, dar prieteni buni în afara terenului, Bărboianu i-a împărtăşit lui Pârvulescu părerea sa despre Dinamo şi despre toată atmosfera din lotul "câinilor". Asta chiar pe teren, în timpul meciului! "Au fost discuţii ca între doi prieteni. Îmi spunea că se simte fericit în momentul de faţă şi că se felicită că a ales Dinamo! Să nu crezi că vorbeam când aveam mingea la picior, ci în momentele de respiro! Chiar i-am spus că îi rup tibia când m-a aruncat pe pista de atletism. Bineînţeles, totul în glumă", a declarat, amuzat, jucătorul de bandă al medieşenilor.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.