• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 20 mai 2011

Măsuri de securitate ridicate la finala Cupei! Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea

Posted by vasy On 09:15 No comments

Peste 700 de jandarmi vor fi mobilizaţi în ziua disputării finalei Cupei României la fotbal, care va avea loc în 25 mai, între echipele Steaua - Dinamo, partidă ce se va desfăşura pe Stadionul Tineretului din Braşov, la care sunt aşteptate să asiste aproximativ 7.000 de persoane.

Potrivit inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonelul Costel Gavrilă, cei peste 700 de jandarmi vor fi prezenţi atât pe stadion şi pe căile adiacente, cât şi în centrul oraşului, în Piaţa Sfatului, unde va fi amplasat un ecran uriaş unde meciul va fi transmis în direct.

De asemenea, suporterii celor două echipe vor fi "escortaţi" de jandarmi pe calea ferată şi pe şosea pe ruta Bucureşti - Braşov - Bucureşti.

Cei peste 700 de jandarmi vor proveni din Braşov, Bucureşti, Ploieşti şi Târgu Mureş, iar acestora li se vor adăuga reprezentanţi ai Poliţiei, Poliţiei Transporturi Feroviare şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Meciul Steaua - Dinamo Bucureşti este considerat de risc ridicat, aceasta fiind cea mai mare mobilizare de forţe de ordine pentru un meci de fotbal din Braşov.

"Toate măsurile le-am gândit pentru a nu fi lezată onoarea şi demnitatea niciunui cetăţean. Avem şi suporteri care au interdicţie de a participa la competiţii sportive, în special fotbal, şi am luat măsurile necesare pentru ca aceştia să nu intre în tribune", a spus Gavrilă.

Inspectorul general al Jandarmeriei Române a venit, joi, la Braşov, pentru a verifica dacă Stadionul Tineretului îndeplineşte condiţiile necesare petnru a găzdui o finală a Cupei României şi dacă au fost luate toate măsurile necesare pentru siguranţa cetăţenilor.

"Din păcate, stadionul de la Braşov nu se ridică la standardele europene. Se putea mai bine, dar am luat măsuri pentru afluire şi defluire în condiţii de siguranţă", a mai spus Gavrilă.

Accesul pe stadion se va face cu trei ore înainte de începerea meciului, care este programat să înceapă de la orele 21.15.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.