• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 16 mai 2011

Mesajul fanilor lui Dinamo pentru Platini: "Sandu şi Dragomir au distrus fotbalul"

Posted by vasy On 13:26 No comments

Vizita preşedintelui UEFA, Michel Platini, în România a fost considerată motivul perfect pentru fanii lui Dinamo să protesteze împotriva celor doi "grei" ai fotbalului nostru, Mircea Sandu (medalion stânga) şi Dumitru Dragomir (medalion dreapta).

Un grup de zece fani ai "câinilor" l-a însoţit în permanenţă pe şeful forului european, expunând un mesaj scris în limba engleză. Traducerea acestuia e edificatoare: "Sandu şi Dragomir sunt cancerul fotbalului românesc". Bannerul a fost afişat la Aeroportul "Henri Coandă", pe podul de intrare înspre DN 1, apoi la Fântâna Mioriţa, la Casa Fotbalului şi, în final, pe gardul stadionului Naţional Arena, punctul final al vizitei lui Platini la Bucureşti. Gestul a fost penalizat prin declaraţii de către Dumitru Dragomir: "Galeria lui Dinamo este condusă de beţivi şi huligani. Toţi ar trebui interzişi pe stadioane". De altfel, şeful LPF a refuzat să mai participe la dineul de la Casa Fotbalului, ocazionat de vizita lui Platini, fiind vizibil deranjat de către gestul suporterilor.

De ce sunt nemulţumiţi "câinii"

Motivul protestului a fost publicat apoi pe un site al ultraşilor echipei din "Ştefan cel Mare" şi detaliat apoi în mesajele de susţinere ale majorităţii celor care au postat. Dinamoviştii consideră că inaugurarea noului stadion, unul binevenit de altfel, este folosită drept praf în ochi pentru a masca adevăratele probleme ale fotbalului din România. Sunt invocate nivelul extrem de scăzut al competiţiei şi bănuiala constantă că scorurile a tot mai multe meciuri se decid de către mafia pariurilor. Apoi e menţionată şi disperarea şefilor de la LPF de a obţine mai mulţi bani din drepturile TV, o soluţie laşă, în opinia fanilor, de a salva viitorul imediat al unor echipe care nu ar merita să continue în prima ligă.

Nu în ultimul rând, a contat şi faptul că Dumitru Dra­gomir este iniţiatorul legii pentru combaterea huliganismului pe stadioanele româneşti. În urma acesteia, aproximativ 300 de ultraşi ai roş-albilor se află în acest moment sub incidenţa măsurii de limitare temporară a accesului la orice competiţie sportivă. Număr care este de aşteptat să crească vertiginos după finala Cupei României de la Braşov, care se va disputa pe 25 mai, între Dinamo şi Steaua.

Aluzii la puşcărie şi la miliţieni

Trei au fost principalele gesturi de protest ale fanilor lui Dinamo împotriva oficialilor fotbalului până în prezent. Poate cel mai mediatizat a fost cel de la meciul de la Euro 2008, la care dinamoviştii au conceput o coregrafie care îl înfăţişa pe Dumitru Dragomir după gratii, aluzie la reţinerea preşedintelui LPF de către Miliţie chiar înaintea prăbuşirii regimului comunist. A mai fost şi o coregrafie cu o temă asemănătoare la un meci Steaua - Dinamo, care înfăţisa un judecător care dă un verdict pentru acelaşi Dragomir. În fine, la o deplasare a echipei în Suedia, pentru meciul cu Elfsborg, unul dintre fanii lui Dinamo l-a acostat pe "Corleone" exact în momentul în care acesta oferea interviuri presei, întrebându-l cum ar percepe perioada în care a fost anchetat de către miliţieni.

Fanii lui Dinamo au protestat la adresa şefilor FRF şi LPF chiar în faţa preşedintelui UEFA, Michel Platini

"Un adevăr ce trebuie spus chiar dacă se reuşeşte construirea unui superstadion. Praf în ochi", Pasaj din comunicatul fanilor de pe www.pchdinamo.ro

"Interesează pe cineva? Mai important nu e ce au făcut, pentru că nu are niciun efect, ci la îndemnul cui au făcut asta! Există cineva în spatele lor", Mircea Sandu, preşedinte FRF

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.