• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 23 mai 2011

Poartă mai departe în suflet iubirea pentru Dinamo a fratelui său

Posted by vasy On 10:38 No comments

În casa familiei Păliciu din satul Uliuc, sărbătorile nu mai sunt cum erau. "Păsărilă", cum era alintat Tiberiu, nu mai este printre noi de aproape doi ani, iulie 2009, dar micuţa Ana Maria Gabriela, năcută pe 7 noiembrie 2010, luminează puţin sufletele îndurerate ale părinţilor ei.

Sora copilului care a murit călcat de o maşină s-a născut în urmă cu şase luni, iar tatăl ei susţine fără dubii că e cea mai tânără susţinătoare a dinamoviştilor. "Dacă era băieţel, ar fi purtat numele copiilor lui Nicolae Badea şi Cristi Borcea. A ieşit fetiţă şi i-am pus nume sfinte, Ana Maria. O cheamă şi Gabriela, pentru că e numele lui Torje, bănăţeanul de la Dinamo. E condamnată să fie "câine", din respect pentru alegerea făcută de fratele său cu mulţi ani în urmă", povesteşte emoţionat Cristi Păliciu, tăticul dinamovist, care a îmbrăcat-o pe Ana Maria în hănuţe cu însemnele clubului din "Ştefan cel Mare".

Încă îşi caută dreptatea

Cristi Păliciu nu a trecut peste durerea pricinuită de moartea fiului său şi a trimis scrisori chiar şi Preşedintelui României, pentru a cere ca omul care l-a lovit cu maşina pe Tiberiu să fie judecat. "Doresc un proces, deoarece România a pierdut un fiu şi un copil de calitate. Nu cred că avea doar 58 de kilometri la oră în momentul în care l-a lovit, aşa cum susţine el", spune indignat tatăl lui "Păsărilă din Banat".

Oaspeţi speciali în "Groapă"

"Câinele" din Uliuc a primit din partea conducerii lui Dinamo zece invitaţii la meciul "câinilor" din tur, cu Sportul Studenţesc. "Tibi şi-a dorit mult să ajungă în Peluza Cătălin Hâldan. Nu a reuşit, dar am fost noi la acel meci şi i-am încurajat pe băieţi. După meci, domnul Andone mi-a dăruit o minge roşie,cu însemnele lui Dinamo", a spus Cristi Păliciu.

Ana Maria poartă mai departe în suflet iubirea pentru Dinamo a fratelui său, Tiberiu, un fan al alb-roşiilor de lângă Timişoara, călcat de maşină în iulie 2009

"M-am uitat la derby împreună cu soţia când era însărcinată şi după ce a dat Steaua gol fetiţa a început să dea din picioare mai tare ca niciodată",
Cristi Păliciu, tatăl lui Tiberiu şi Ana Maria

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.