• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 25 mai 2011

PRAF ÎN OCHI! Ăsta e motivul pentru care Bărboianu şi Găman şi-au retras memoriul împotriva Craiovei!

Posted by vasy On 09:46 No comments

Surpriză de proporţii ieri la LPF, când Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au depus cereri prin care doreau să renunţe la litigiul cu Universitatea Craiova privind valabilitatea noului contract cu gruparea olteană.

Demersul celor doi a ridicat semne de întrebare, ţinând cont că decizia Comisiei de Soluţionare a Litigiilor fusese lăsată în pronunţare. Noile acte ale celor doi au fost adăugate la dosar, însă momentan nu au fost aprobate, urmând ca zilele viitoare comisia să ia o hotărâre în acest sens.

De partea cealaltă, Adrian Mititelu are încredere că va avea câştig de cauză în acest litigiu şi a dezvăluit pentru ProSport planul celor doi, în viziunea lui. "Ei speră să ajungem să ne judecăm la FRF, ţinând cont că am retrogradat şi cazul se poate muta acolo. Vor să o luăm de la capăt pentru că şi-au dat seama că vor pierde procesul", a declarat patronul Craiovei.

Surse din cadrul LPF confirmă teoria finanţatorului din Bănie, precizând însă că cererea încă nu a fost acceptată. "Actele prezentate de cei de la Craiova diminuau şansele fotbaliştilor de a câştiga procesul. Practic, avocatul oltenilor a avut acelaşi demers ca şi cei doi jucători la procesul anterior, câştigat de ei".

Şi totuşi LPF dă sentinţa?
Diferendul dintre cele două părţi este departe de a se clasa. "Cazul s-a lăsat în pronunţare, iar comisia tinde să dea decizia indiferent dacă cererea fotbaliştilor o să fie acceptată sau nu. Oricum, povestea nu se termină aici", au dezvăluit aceleaşi surse ale ligii, iar Adrian Mititelu confirmă. "Dacă vor aproba dorinţa lui Găman şi a lui Bărboianu, voi face recurs. E inadmisibil ca un proces să fie lăsat în pronunţare şi sentinţa să nu fie dată".

Chestionat pe această temă, preşedintele Comisiei de Soluţionare a Litigiilor a declarat că o decizie în privinţa dorinţei celor doi jucători va fi luată în curând. "Am stabilit să ne întrunim zilele următoare pentru a analiza cererile. Cazul a fost lăsat în pronunţare, însă e prematur să oferim verdicte", a dezvăluit Cocean Valentin.

"Dreptatea este de partea mea. Dacă au făcut acest demers, cu siguranţă Găman şi Bărboianu ştiau că vor pierde", Adrian Mititelu, finanţator Craiova

1 iulie este data la care intră în vigoare noul act dintre Găman, Bărboianu şi U Craiova

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.