• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 28 mai 2011

S-a amânat inevitabilul: Ando, susţinut doar de faţadă? Motivele pentru care vrea să plece

Posted by vasy On 08:56 No comments

Întâlnirea dintre Săvulescu, Badea şi Andone a început cu demisia antrenorului pe masă. Acţionarii au încercat să-l facă să se răzgândească şi i-au propus chiar prelungirea contractului până în 2013! Nu au obţinut decât un: "Mă mai gândesc".

Ieri, Ioan Andone a dat ochii cu preşedinţii clubului. Badea şi Săvulescu l-au chemat pentru a discuta exclusiv despre situaţia lui, antrenorul fiind primul care a ridicat mingea la fileu. Mai precis, "Fălcosul" le-a spus şefilor că nu vrea să mai continue şi şi-a prezentat chiar şi demisia, însă acţionarii au încercat să-l facă să se mai gândească. Şi au reuşit, la finalul discuţiilor Ando spunându-le că va mai reflecta. La ce? La propunerea pe care Săvulescu şi Badea i-au făcut-o: prelungirea contractului până în 2013!

Ce l-a nemulţumit

Ioan Andone are mai multe motive pentru care vrea să plece. Nu o spune oficial, dar în spatele cortinei toată lumea a fost anunţată. Ieri au luat cunoştinţă şi cei doi şefi despre motive. "Fălcosul" simte că nu mai are susţinerea totală a celor trei acţionari, el bănuind că Nicolae Badea încearcă doar de faţadă să-l înduplece, fiind în fapt principalul său contestatar. Apoi, tot sezonul a lucrat cu fotbalişti neplătiţi, restanţele către jucători ajungând chiar până la şapte luni! În plus, chiar şi susţinerea tribunei a dispărut, în multe meciuri din retur fanii cerându-i demisia.

Stafful, fără contracte
În acest moment, Andone mai are contract cu Dinamo pe încă un sezon. Totuşi, oamenilor aflaţi în stafful său, Ion Manu, Iulian Mihăescu şi preparatorului fizic Salvatori Nazzareno, le-au expirat angajamentele cu echipa din "Ştefan cel Mare". În cazul în care Andone se va hotărî să rămână la Dinamo, atunci stafful său va semna noi angajamente.

Da, este adevărat, am primit o propunere pentru încă un an, dar nu am dat încă un răspuns. Mă voi gândi zilele următoare
Ioan Andone, antrenor Dinamo

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.