• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 23 mai 2011

Schimbă linia de fund! Cum se va apăra Ioan Andone în faţa Stelei

Posted by vasy On 10:45 No comments

51 de goluri! Atât a încasat Dinamo în sezonul ce tocmai s-a încheiat. Şi s-a încheiat în "trend", cu patru goluri încasate de la Timişoara şi cu o apărare care a arătat exact de ce "câinii" sunt în această situaţie. Andone o să schimbe aproape în totalitate linia de fund la Braşov, Găman, Bărboianu şi Bordeanu urmând să apară în primul "11".

Rubio - Grigore - Moţi - Diabate. Aşa a arătat linia de fund la partida cu Poli Timişoara. Patru fundaşi, patru goluri încasate. De fapt, matematica nu-i prea ajută pe fundaşii lui Dinamo în acest sezon, după 51 de goluri încasate fiind clar că fundaşii au fost veriga slabă.

L-a exasperat Zie Diabate

Pentru finala de Cupă, Andone va schimba din nou linia de fund. În dreapta va reveni Bărboianu, care a fost suspendat cu Timişoara, iar în flancul stâng, în locul lui Diabate, va fi titularizat Bordeanu. Aşa a fost şi în campionat la meciul cu Steaua, atunci când antrenorul a preferat să mergă pe experienţa fostului jucător de la Urziceni. În plus, a devenit deja o obişnuinţă ca Diabate să fie schimbat cu Bordeanu în timpul partidelor, ivorianul fiind de multe ori total ieşit din joc.

Stafful medical încearcă recuperarea lui Găman. Olteanul s-a accidentat cu Brăneşti, iar ieri a forţat la antrenamente. A răspuns bine, însă nu este sigură folosirea lui. Mai rămâne şi varianta Mehmedovic alături de Moţi

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.