• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 16 mai 2011

Se pregătesc de finala Cupei! Andone şi-a pus jucătorii să exerseze penalty-urile

Posted by vasy On 13:21 No commentsCu aproape două săptămâni înainte de finala de la Braşov, Andone a început deja "recapitularea". După fiecare antrenament, toţi fotbaliştii rămân peste program şi execută lovituri de la 11 metri. În joc au intrat şi portarii.

Finala Cupei României este cel mai important meci al sfârşitului de sezon pentru dinamovişti. Un trofeu ar spăla păcatele unui sezon mediocru, un an competiţional în care satisfacţiile au fost rare în "Ştefan cel Mare". Încă de pe acum, Ioan Andone pregăteşte în cele mai mici detalii partida de sub Tâmpa. Tehnicianul se gândeşte la orice, astfel că jucătorii au rămas surprinşi în momentul în care "Fălcosul" i-a anunţat că antrenamentul s-a prelungit. S-a prelungit cu serii de penalty-uri. Astfel, după fiecare şedinţă de pregătire se rămâne aproximativ o jumătate de oră pentru exersarea loviturilor de departajare.

Craiova, eliminată de la 11 metri

Mai mult, şi portarii au intrat în horă şi au dublu rol, pe lângă cel de a apăra, aceştia sunt şi executanţi. Văzându-l atât de hotărât pe antrenor, fotbaliştii şi-au adus aminte de una dintre ultimele bucurii majore: "Minunea de la Liberec". "Nea Ando, avem experienţă, la Liberec a bătut toată lumea. Dacă nu ratau cehii, se pregătea Matache", s-au amuzat "câinii". În plus, în acest sezon, Dinamo a repetat la acest capitol la locul de muncă. În Liga I au beneficiat de 14 penalty-uri, cele mai multe, iar în Cupă au trecut de Universitatea Craiova chiar după executarea loviturilor de departajare.

Şi în ultimul meci de Cupă, cu Gloria Bistriţa, Dinamo a beneficiat de un penalty, fructificat de Dănciulescu

Vlad Munteanu cu Pandurii, Adrian Cristea cu Brăneşti şi N'Doye cu Vaslui au ratat de la punctul cu var în acest an

Cristea a salvat-o pe Karlsruher

Fostul dinamovist a marcat două goluri în victoria care a menţinut echipa sa în 2.Bundesliga

Andrei Cristea (foto) a fost omul decisiv al lui Karlsruher, cu două reuşite în victoria cu Union Berlin (3-2), prin care echipa sa a rămas şi pentru sezonul următor în liga a doua din Germania.

Felicitări, ai marcat două goluri prin care echipa a scăpat de la retrogradare!
Mulţumesc. Mă simt minunat, au fost 30.000 de oameni pe stadion, iar 15.000 au venit de la ora 12:00!

Dacă Karlsruher retrograda, ai fi devenit liber de contract…
Am vrut să arăt că am caracter. Că pun echipa mai presus de interesul meu. Sunt sigur că în viaţă mă va ajuta modul acesta de gândire.

Totul a fost chiar în ziua în care ai împlinit 27 de ani. A sporit bucuria?
Normal. Am fost schimbat în minutul 90 şi toată lumea mi-a cântat "La mulţi ani". La fel şi colegii după meci, iar acum o să sărbătorim alături de fani în Piaţa Primăriei!

"Vreau să îi felicit pe foştii mei colegi de la Dinamo pentru că au ajuns în finala Cupei României. Au forţa să obţină un nou succes cu Steaua", Andrei Cristea, atacant Karlsruher

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.