• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 26 mai 2011

Steaua şi Dinamo îşi dau FORMAT după finală! Ce jucători vor DISPĂREA în această vară:

Posted by vasy On 11:04 No comments

Curăţenia de vară mult anunţată la Steaua începe chiar din această seară. Iar dacă de veniri se ocupă Meme Stoica, plecările au fost decise de Gigi Becali personal. Şi lista lui conţine zece nume, printre care şi unele "grele", ca Nicoliţă sau Bilaşco. La rivali demarează proiectul "New Dinamo": adică tot remanierea din temelii!

"Tată, gata! La anul vreau titlul! După ultimul meci al acestui sezon vor pleca zece jucători şi vor veni la fel de mulţi". E declaraţia lui Gigi Becali, repetată obsesiv încă de la începutul returului. Doar numărul de jucători a variat, dar de data asta se pare că cifra avansată de patron acum câteva zile e cea finală. Iar pe lângă Maicon, Surdu, Dică şi Emeghara, care sunt la final de contract şi nu vor fi opriţi în lot, mai mulţi fotbalişti din Ghencea îşi caută deja echipă.

Aris Salonic vine după Bilaşco

În aceste condiţii, Marius Bilaşco, cel care se află pe lista neagră a lui Gigi Becali, a fost anunţat că la meciul cu Dinamo va fi urmărit la lucru de emisarii clubului elen Aris Salonic. "Meme i-a explicat lui Gigi că Bilaşco ne-ar putea ajuta şi în sezonul următor, dar se pare că nici el nu mai doreşte să rămână la noi după ce patronul l-a tot atacat în acest campionat", a dezvăluit ieri un oficial stelist. Dacă grecii vor fi mulţumiţi de evoluţia lui "Bilă", aceştia vor înainta o ofertă, iar cum Becali pare dispus să-l lase să plece pe bani puţini, atacantul are toate şansele să devină coleg la Aris cu un alt fost stelist, columbianul Toja.

Bănel, la arabi

Un alt fotbalist care mai mult ca sigur a îmbrăcat pentru ultima oară tricoul roş-albaştrilor în meciul cu Dinamo este Bănel Nicoliţă. Aflat în Ghencea din anul 2005, mijlocaşul de bandă i-a anunţat în mai multe rânduri pe conducătorii săi că, după şase ani la Steaua , doreşte să plece la o altă formaţie. Surse ProSport ne-au mărturisit că "Jardel" are şanse mari să joace din vară la o echipă din Zona Golfului. Mai ales că transferul se va face pe "filiera" Cosmin Olăroiu, care îl va lua cu el sau îl va recomanda în zona arabă.

Pe listă nu se regăseşte momentan Janos Szekely. Deşi Becali l-a făcut praf în repetate rânduri, mijlocaşul a rămas în lotul Stelei şi a fost reprimit la prima echipă după ce a acceptat să îi fie diminuat salariul la 120.000 de euro

Jucătorii care vor părăsi Steaua
Ifeanyi Emeghara 27 de ani la final de contract
Romeo Surdu 27 de ani la final de contract
Nicolae Dică 31 de ani la final de contract
Maicon Oliveira 23 de ani la final de contract
Marius Bilaşco (dreapta) 29 de ani dorit de Aris Salonic
Bănel Nicoliţă (stânga) 26 de ani dorit în ţările arabe
Laurenţiu Marinescu 26 de ani transferat la Astra Ploieşti
Cezar Lungu 23 de ani transferat la Astra Ploieşti
Cosmin Matei 19 ani transferat la Astra Ploieşti
Marius Onofraş 30 de ani dorit de FC Braşov

Începe proiectul "New Dinamo"
"Câinii" au şi ei o "listă neagră", care e conturată încă de pe la jumătatea acestui retur de campionat. Pe ea se regăsesc în principal jucători de peste 30 de ani, singura excepţie fiind spaniolul Oscar Rubio. Nici la Dinamo nu se ştie antrenorul principal, la fel ca şi la Steaua, soarta lui Andone fiind încă în balanţă. În plus, marea necunoscută e legată de numele celui de-al şaptelea plecat: Torje sau Alexe, pentru revitalizarea financiară a clubului.

Emilian Dolha - 31 de ani, la final de contract (nu i s-a mai propus prelungirea, a fost exilat la echipa a doua şi niciuna dintre cele două părţi nu mai doreşte continuarea înţelegerii)

Oscar Rubio - 27 de ani, la final de contract (evoluţiile sale au fost mult sub aşteptări)

Valeriu Bordeanu - 34 de ani, va fi lăsat să plece pe o sumă modică, poate chiar liber, deşi mai are un an de contract. Nici evoluţiile sale nu au impresionat

Ersin Mehmedovic - 30 de ani, final de contract (venise oricum ca "soluţie de avarie", aşa că va pleca gratis, la fel cum a venit)
Vlad Munteanu - 30 de ani (foto), final de contract (fusese adus pentru ca să "ţină vestiarul". Va pleca în Austria)

Andrei Mărgăritescu - 31 de ani (foto dreapta), final de contract (nu va fi păstrat din cauza vârstei. În plus, s-a remarcat anul acesta mai mult prin "cazul limuzinei furate", decât prin evoluţiile de pe teren)

Marius Alexe sau Gabi Torje - unul dintre cei doi va pleca sigur pentru a revitaliza financiar clubul. În acest moment, în pole-position pentru a fi vândut e mijlocaşul dreapta, dorit în Bundesliga şi de proaspăt deţinătoarea eventului în Franţa, OSC Lille.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.