• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 21 mai 2011

STOP împrumuturilor! Noi metode de premiere la Dinamo

Posted by vasy On 10:07 No comments

Acţionarii nu vor mai avea dreptul să‑şi recupereze banii împrumutaţi clubului. Orice sumă investită în "Ştefan cel Mare" va fi considerată sponsorizare.
Înainte de reorganizarea acţionariatului din această primăvară, regulile la Dinamo erau simple. Fiecare dintre acţionari plătea cheltuielile pentru salarii sau achiziţiile de jucători, iar apoi solicita de la casierie o adeverinţă pentru suma respectivă. Din acest motiv s-a ajuns la situaţia ca Adrian Cristea să fie revendicat de Florian Walter la "U" Cluj în contul creanţelor acumulate, de 1.500.000 de euro. La fel şi Vasile Turcu, retras de la echipă, care mai are de primit mai mult de un milion de euro în contul banilor împrumutaţi de el în trecut.

Din luna mai 2011, regula nu mai este de actualitate. Iar suporterii nu vor mai avea ocazia să îi numească pe şefii de la Dinamo "creditori, în loc de acţionari". Pentru că, odată cu instalarea lui Dragoş Săvulescu drept preşedinte delegat al clubului, această "portiţă" s-a închis subit. De acum, orice ban care va fi plătit de Dinamo va face parte din bugetul anual, iar orice altă plată făcută de către orice acţionar către jucători sau către oricare altă destinaţie va fi considerată contribuţie benevolă, adică sponsorizare.

"Până acum, la Dinamo s-a plătit ca la lăutari!"

Prin birourile din "Ştefan cel Mare" circulă deja o glumă: "S-a plătit ca la lăutari, cu banii jos, acum s-a terminat". Avantajul noii metode: stabilitatea financiară! Deoarece viitoarele bugete anuale nu vor mai începe prin a fi cheltuite prin returnarea datoriilor. Iar orice sumă încasată prin vânzarea vreunui fotbalist nu va fi virată direct către acţionarul care a plătit cumpărarea jucătorului de către Dinamo.

"Vom încerca să facem o altă politică financiară a clubului pe metode occidentale", Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.