• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 31 mai 2011

Surpriză! Lupescu şi Contra pentru "New Dinamo"! Totul depinde de meciul cu Bosnia

Posted by vasy On 10:29 No comments

Ionuţ Lupescu e omul pe care Cristi Borcea vrea să-l instaleze în funcţia de preşedinte al clubului din "Ştefan cel Mare". Nicolae Badea e de acord, iar părţile au stabilit deja şi momentul în care negocierile se vor finaliza: după meciul România - Bosnia.

Dinamo pregăteşte atent mutarea, care are menirea să revitalizeze clubul şi să demareze practic proiectul "New Dinamo". Numele de care se leagă schimbarea plănuită de şefi este al unui vechi prieten al clubului, Ionuţ Lupescu, iar artizanul principal al mutării este Cristi Borcea. Acţionarul care a decis să renunţe la implicarea directă în viaţa echipei îl vrea în funcţia de preşedinte pe singurul om de fotbal din România care este şi un celebru dinamovist, dar şi un manager competent.

Atuuri: mentalitate germană şi preţ bun pentru Torje

Abilităţi care au ajutat clubul şi în timpul în care fostul mijlocaş al "câinilor" a stat departe de echipă.

Concret, e vorba de sfaturi privind modul de organizare "german" al clubului pe care Nicolae Badea îl tot invocă sau cu sugestii de renunţare la anumiţi jucători în favoarea tinerilor. În plus, Badea mai mizează şi pe legăturile pe care Lupescu le are în Germania, singurul campionat unde Dinamo are şanse reale să îşi vândă principalul produs de export al momentului, pe Gabi Torje.

Toată lumea aşteaptă România - Bosnia

Revenirea "Kaiserului" în "Ştefan cel Mare" se va produce conform scenariului convenit de ambele părţi, în zilele următoare partidei România - Bosnia, programată pe 3 iunie, atunci când Lupescu va putea renunţa la funcţia de director general al FRF şi, împreună cu echipa sa, formată printre alţii din Cristi Iancu sau Roberto Verdeş, va putea începe negocierile finale cu Dinamo. Club la care pe lângă Cristi Borcea, plănuitorul operaţiunii de "facelift" a imaginii echipei, se pare că şi Nicolae Badea este de acord cu ideea ca formaţia să fie condusă de un manager şcolit în străinătate şi un perfect cunoscător al realităţii din "Ştefan cel Mare".

181 de meciuri şi 25 de goluri a strâns Ionuţ Lupescu pentru Dinamo în Liga I

6 trofee a cucerit Ionuţ Lupescu la Dinamo: trei Cupe şi trei titluri

Contra vine din urmă

Viitorul băncii tehnice a roş-albilor este principalul subiect de discuţie în "Ştefan cel Mare". Şi chiar dacă până în acest moment Ioan Andone nu a plecat încă de la echipă, tratativele pentru succesorul său au început. În ultimele zile un nou nume a apărut pe piaţă: Cosmin Contra.

"Guriţă" are în acest moment cele mai mari şanse de a prelua funcţia de antrenor, avantajele angajării sale fiind multiple, în opinia acţionarilor. Fostul fundaş al lui Dinamo ar fi agreat de fani, apoi ar accepta, fiind la început de meserie, un salariu rezonabil. Şi poate cel mai important atu al fostului jucător al lui AC Milan este acela că ar accepta să reconstruiască echipa cu toate numele noi care îi vor fi propuse de conducere. Însă, conform oamenilor apopiaţi clubului, detaliul care contează cel mai mult în favoarea tehnicianului încă neînvins în cariera sa este acela că este agreat şi de Cristi Borcea, care a insistat de multe ori ca acesta să îşi încheie cariera de jucător la Dinamo, dar şi de către Nicolae Badea.

"Guriţă" este agreat de toată lumea la club, şefii considerându-l potrivit pentru continuarea proiectului "New Dinamo"

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.