• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 5 mai 2011

Ţinta Curelea! Dinamo şi Rapid se luptă pentru căpitanul Sportului

Posted by vasy On 10:27 No commentsSportul va merge la matineu la finalul acestui sezon, iar vecinele bucureştene vor să profite şi să transfere ce e mai bun din Regie. Costin Curelea este principala ţintă pe axa Giuleşti - "Ştefan cel Mare", atacantul fiind dorit de cele două rivale.

Rapid şi Dinamo mai trag cu ochiul doar la o participare în Europa League, însă, în afară de visul european, cele două rivale mai au o ţintă comună. De data asta este vorba de un fotbalist, mai precis atacantul Sportului, Costin Curelea. Vârful în vârstă de 26 de ani este văzut în Giuleşti drept un colac de salvare pentru atacul steril al Rapidului, iar în "Ştefan cel Mare", ca o piesă în noul proiect de întinerire a formaţiei.

Borcea insistă pentru el

Preşedintele executiv Cristi Borcea este omul care şi-l doreşte foarte mult la Dinamo, însă există şi un dezavantaj pentru "câini" în lupta cu rivalii de sub Podul Grant. Pe lângă relaţia de rudenie dintre Şiman şi Copos, şeful din Regie fiind naşul bossului giuleşteanului, cei doi oameni de afaceri au şi unele datorii unul către celălalt. Mai precis, Vasile Şiman trebuie să-i restituie lui Copos suma de 350.000 de euro, iar plata este posibil să se facă în natură, prin cedarea drepturilor federative ale lui Curelea. Pe de altă parte, Borcea ar fi transmis deja în club că se va ocupa personal de trativele cu Şiman şi cu jucătorul. De altfel, Curelea s-ar fi destăinuit unor apropiaţi că ar prefera Dinamo în detrimentul Rapidului, datorită semnelor evidente de reorganizare a lotului.

Şovre, out de la delegări

Octavian Şovre a fost suspendat de CCA după eroarea comisă la meciul Gaz Metan - Dinamo (2-1). Asistentul a anulat un gol regulamentar marcat de Liviu Ganea, pe motiv de ofsaid. Ieri, şefii arbitrajului au luat decizia de a-l reţine pe asistent de la delegări până la finalul sezonului, considerând că decizia a fost eronată şi că a influenţat rezultatul final. Decizia este valabilă pentru următoarele trei etape, Şovre oficiind ieri la Braşov - Astra.

Meciul ultraşilor cu CFR

Înaintea partidei dintre Dinamo şi CFR Cluj au şi fanii dinamovişti propria lor confruntare cu oficialii ardelenilor. Asta pentru că mâine este ultima înfăţişare în procesul intentat de facţiunea Guardia Oradea clubului din Gruia, motivul fiind încălcarea legii de către "feroviari" în decizia de a interzice accesul fanilor la meciul tur, încheiat cu scorul de 1-0.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.