• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 10 mai 2011

Titlul, pentru al patrulea an în provincie! DEZBATERE: E mai bine pentru fotbalul românesc?

Posted by vasy On 12:06 No comments


Scandalul e la el acasă în finalul ultimului sezon care va duce o echipă romănescă direct în grupele Ligii Campionilor. Mulţi spun că, odată ce va nu va mai fi miza banilor de la UEFA, fotbalul românesc va reîncepe să reconstruiască. Până atunci, însă, ceea ce rămâne sunt cele patru campioane din provincie şi scandalurile fără sfârşit din ultimii ani.

CFR a spart monopolul granzilor din Bucureşti cu titlul câştigat în 2007-2008 şi toţi au aplaudat câştigarea titlului de către clujeni: proiectul pus la cale de Paszkany şi Mureşan a pus în umbră granzii de la Steaua, Dinamo sau Rapid, după un sezon 2005-2006 în care Steaua şi Rapid au ţinut capul de afiş în Europa prin sfertul de finală din UEFA.

Exemplul clujenilor a fost urmat la numai un an de Unirea Urziceni: ialomiţenii s-au cocoţat pe harta Europei şi, după numai doi ani, sunt la un pas de colaps. Rămâne doar performanţa încă neatinsă de vreo echipă românească în grupele Ligii: opt puncte strânse într-o grupă cu Rangers, Sevilla şi Stuttgart.

CFR Cluj a repetat titlul din 2008 în sezonul 2009-2010, dar ardelenii nu au mai făcut aceeaşi impresie în Europa ca în primul sezon.

Ultimul sezon din liga lui Mitică va fi şi ultima dată când echipele româneşti vor intra direct în grupele Ligii. Punctele strânse de Steaua şi Rapid în campania extraordinară de acum cinci ani s-au risipit.

Oţelul, Timişoara sau Vaslui se bat pentru titlu în sezonul 2010-2011, cu două etape înaintea finalului! Oricare dintre cele trei ar câştiga, o va face în premieră! Cert e că nivelul Ligii 1 este în scădere drastică:

"Fotbalul românesc este pe moarte", a declarat Olăroiu la revenirea în Ghencea după periplul prin Arabia.

ProSport îţi propune o temă de dezbatere: A fost mai bine pentru fotbalul românesc că cercul granzilor din Bucureşti a fost spart de echipele din provincie? Am fi profitat mai mult de pe urma tradiţiei sau experienţei Stelei? Participarea lui Dinamo sau Rapid în cupele europene ar fi adus mai mult fotbalului românesc?

Apariţia altor echipe cu pretenţii la titlu este benefică fotbalului? Echipele din provincie trebuie să mai acumuleze experienţă pentru a se impune şi în Europa? COMENTEAZA AICI

LISTA CAMPIOANELOR DUPA 1991

1990-91 Universitatea Craiova
1991-92 Dinamo Bucuresti
1992-93 Steaua Bucuresti
1993-94 Steaua Bucuresti
1994-95 Steaua Bucuresti
1995-96 Steaua Bucuresti
1996-97 Steaua Bucuresti
1997-98 Steaua Bucuresti
1998-99 Rapid Bucuresti
1999-00 Dinamo Bucuresti
2000-01 Steaua Bucuresti
2001-02 Dinamo Bucuresti
2002-03 Rapid Bucuresti
2003-04 Dinamo Bucuresti
2004-05 Dinamo Bucuresti
2005-06 Steaua Bucuresti
2006-07 Dinamo Bucuresti
2007-08 CFR Cluj
2008-09 Unirea Urziceni
2009-10 CFR Cluj

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.