• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 27 mai 2011

Torje: „Am plâns pentru că n-am câştigat nimic!“

Posted by vasy On 10:30 No comments

Torje este cel mai longeviv fotbalist din vestiarul lui Dinamo, dar şi, se pare, cel mai ghinionist: a venit la echipă în 2007, însă nu a câştigat niciun trofeu. Din această cauză, la finalul meciului de la Braşov, 1-2 cu Steaua, a izbucnit în lacrimi fiind oprit cu greu de colegi şi antrenori.

Pentru dinamovişti, meciul de la Braşov s-a terminat în lacrimi. Cel mai afectat părea a fi Gabi Torje, care a plâns continuu timp de peste 20 de minute. Chiar şi steliştii au rămas impresionaţi, asta în timp ce Ioan Andone căuta să-l liniştească pe jucătorul său. "Sunt cel mai vechi la Dinamo şi nu am câştigat nimic. Aş fi vrut şi eu un trofeu", i-a spus fotbalistul "Fălcosului" printre hohote. "Linişteş-te pentru că înfrângerile astea te întăresc. Şi eu am avut multe astfel de momente, dar trebuie să treci peste", l-a îmbărbătat tehnicianul pe elevul său. Mai mult, Torje simte că nu va avea o altă ocazie de a cuceri un trofeu cu Dinamo, în această vară, în cazul unei oferte avantajoase, acţionarii fiind hotărâţi să-l lase să plece.

"Aş fi vrut să nu impresionez aşa"

Ieri, Torje era mult mai liniştit. "Nu vreau să mă mai gândesc, n-am prea dormit azi noapte (n.r - miercuri). Am ieşit în oraş puţin, vreau să mă liniştesc. Îmi pare rău că a trebuit să ajung să impresionez cu lacrimi. A fost o înfrângere grea şi nu m-am putut opri. Sunt de trei ani şi jumătate la Dinamo şi n-am câştigat niciun trofeu", spus mijlocaşul la Fanatik Show.

Torje, cel mai bun "câine"

Gabriel Torje a fost într-o formă de zile mari în finala Cupei României pierdută de Dinamo în faţa Stelei, iar cifrele confirmă energia pozitivă emanată de micuţul mijlocaş.

Conform datelor obţinute de ProSport de la Ortec TSS, firmă olandeză de specialitate, Torje a iniţiat 21 de acţiuni ofensive (din totalul de 77) şi a dat trei şuturi pe poartă, în condiţiile în care "câinii" au expediat în total şapte astfel de lovituri. Vedeta alb-roşilor nu s-a lăsat mai prejos nici în apărare, din cele zece acţiuni defensive, şapte fiind bune şi două foarte bune. "Piticul" din banda dreapta a lui Dinamo a fost şi unul din cei mai importanţi furnizori de centrări, şapte la număr, doar Cătălin Munteanu fiind mai activ, cu o execuţie în plus. Evoluţia excelentă nu a fost trecută cu vederea de stelişti, care l-au "luat la ochi" pe Torje şi care a sfârşit ca fiind cel mai faultat dinamovist (de cinci ori).

20 de pase a furnizat Gabriel Torje pentru colegii săi în finala Cupei

7 intercepţii, din care una foarte utilă, a reuşit Gabriel Torje în finala Cupei României

M-a impresionat Torje! Mă uitam la el şi îmi spuneam: «Uite-l, bă, şi pe nenorocitul ăsta mic cum plânge»! O să ajungă fotbalist mare
Gigi Becali, patron Steaua

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.