• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

duminică, 1 mai 2011

Ultimele cinci etape! Numărătoarea inversă a început: cine ia totul?

Posted by vasy On 09:51 No comments


Ultimele cinci etape! Se poate vorbi de linia dreaptă de dinainte de finiş. Cine e mai proaspăt, mai puternic mental, mai dotat, mai sprijinit? În mai puţin de o lună vom avea un răspuns. Patru echipe pentru un singur loc: Timişoara, Oţelul, Vaslui şi... pâş-pâş, "câinii" de la Dinamo.

Greu, foarte greu de anticipat acest final. Analizăm dificultatea programului, vorbim despre criteriile prin care se vor departaja, ne raportăm la sfere de influenţe, la relaţii, la abilităţi. La forma de joc e greu. Mircea Sandu trage în locul nostru o concluzie sumbră.

PROGRAM

Teoretic, din punctul de vedere al programului, Vasluiul ar sta cel mai bine: deplasarea de la Brăneşti şi meciul de acasă cu Sportul ar trebui să însemne şase puncte la cele 54 pe care le are. La grad mediu de dificultate s-ar înscrie două partide "afară" cu Astra (etapa a 32-a) şi Pandurii (ultima etapă). În fine, la mijlocul săptâmânii viitoare se va disputa meciul ce ar putea fi decisiv: finala cu Timişoara. Oţelul, echipa care a condus până acum clasamentul, are teoretic trei puncte asigurate (cu Brăneştiul, în etapa a 32-a). Craiova, în etapa a 31-a, ar putea emite ceva pretenţii, deoarece doreşte salvarea de la retrogradare. CFR (etapa a 30-a) şi Astra (în ultima etapă) îi primesc pe gălăţeni, declarând că au un blazon de apărat, dar, motivaţional, trupa lui Dorinel ar trebui să îşi domine adversarii. În fine, şocul din etapa a 33-a, de pe teren propriu, cu Timişoara ar trebui să fie câştigat pentru a putea triumfa la final. Dinamo are cel mai mare handicap faţă de actualul lider, dar are meci direct în Banat. Un meci de tot atâtea puncte câte le despart în clasament: şase. Până atunci, trei jocuri greuţe: la Mediaş, cu CFR, acasă, şi la Craiova, plus în penultima etapă o formalitate cu Brăneştiul. Paradoxal, deşi pe primul loc, Timişoara nu îşi va putea trage sufletul decât în etapa a 32-a acasă, cu Urziceniul - vremurile când se băteau amândouă la titlu au apus - şi oarecum la sfârşitul săptămânii, când vine Braşovul. Conceicao este antrenorul momentului însă şi spune că ar dovedi-o şi în Banat. În rest, e nebunie pentru Poli: la Vaslui, în etapa a 31-a, la Galaţi, în etapa a 33-a, şi acasă, cu Dinamo, în etapa a 34-a. Interesant este şi faptul că Timişoara este singura echipă care ar putea sărbători un eventual titlu pe teren propriu. Dintre cele patru e singura echipă care nu joacă în ultima etapă în deplasare. Şi, la cât de strâns e clasamentul, e greu de crezut că titlul va fi decis mai devreme.

CRITERIILE DEPARTAJĂRII

56, 55, 54, 50. Nu au cum să fie numere la loto. Sunt punctele primelor clasate. Probabilitatea ca două sau mai multe echipe să termine la egalitate atât timp cât fiecare mai are posibilitatea să acumuleze între 0 şi 15 puncte este destul de ridicată. Ce se va întâmpla atunci? Dat fiind că mai sunt trei meciuri directe între cele patru fruntaşe în care vor fi implicate toate pretendentele la titlu, e imposibil de stabilit cine e fundamental avantajată de rezultatele directe. Vasluiul stă mai bine cu Dinamo (2-1, 2-0) şi cu Oţelul (4-0, 0-0), iar gălăţenii sunt avantajaţi de "dubla" cu "câinii" (2-1, 3-3). Despre clasament în trei nu putem vorbi până ce Timişoara nu îşi termină retururile cu cele trei. Oricum, are două victorii, 2-1 cu Vaslui şi 2-0 cu Galaţi, şi un egal, 0-0 cu Dinamo.

CULISE

Din punctul de vedere al relaţiilor cu Liga, poziţia Timişoarei părea de neclintit. Dinamo recuperează însă din handicap, mai ales după ce am văzut cât de lejer s-a judecat scandalul torţelor. Se va focusa mult şi pe arbitraje, dar trebuie remarcat faptul că nu au mai existat scandaluri-monstru. Din oficiu însă, patronată de Adrian Porumboiu, un fost mare arbitru, echipa Vasluiului va fi lăsată cel mai probabil în pace. Oţelul şi Dinamo au reprezentanţi în Comitetul Executiv, deci se poate vorbi de faptul că fiecare dintre pretendente se bazează pe ceva. La cât de mare e miza, e greu de crezut că se va înclina decisiv balanţa, dar detaliile pot face diferenţa. Este motivul pentru care se lansează înainte de meciuri teme de discuţie cum că un adversar sau altul nu îşi va apăra corect şansele. Nu sunt excluse nici stimulările indirecte, aşa cum contează foarte mult faptul că Liga a hotărât deja, după discuţii cu televiziunile, că numai în ultima etapă meciurile se vor juca în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Asta înseamnă că pot apărea diferenţe în privinţa timpului de odihnă, ca să nu mai spunem de presiunea pe care jucătorii unei echipe o vor avea ştiind că unii sau alţii dintre contracandidaţi au câştigat ori au călcat strâmb.

"Nu avem de ce să zâmbim, chiar dacă suntem lideri. N-avem ce sărbători, nu suntem primii favoriţi, ci doar unii dintre favoriţii la titlu", Dusan Uhrin jr, antrenor Timişoara

9 puncte în clasamentul adevărului este diferenţa dintre liderul Poli (plus 14) şi Dinamo (plus 5). Oţelul are plus 10, iar Vasluiul plus 9

19 etape consecutive s-a aflat Oţelul în fruntea clasamentului, între runda a 7-a şi runda a 25-a. Dintre contracandidate, Dinamo, în etapele 2, 3 şi 5, şi Timişoara, în etapa 26, au mai ocupat fotoliul de lider

1 antrenor din cei patru se poate lăuda că a mai fost campion în Liga I, Ioan Andone. Uhrin junior, Hizo şi Munteanu ar câştiga în premieră, la fel ca şi echipele pe care le conduc

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.