• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 28 mai 2011

Zâmbind între duşmani! Torje a dat ochii cu steliştii la primul antrenament al naţionalei! Ce reacţie a avut

Posted by vasy On 09:00 No comments

"Plânge Torje, plângeeee", a fost unul dintre hiturile roş-albaştrilor după victoria de la Braşov. Ieri, la primul antrenament sub comanda lui Răzvan Lucescu, fotbaliştii din Ghencea s-au reîntâlnit cu Gabi Torje, omul pe care îl ironizau cu doar câteva zile în urmă. Micuţul mijlocaş n-a pus la suflet răutăţile rivalilor şi, mai mult, s-a antrenat într-un grup din care făceau parte doar stelişti.

Gabi a părut alt om la şedinţa de pregătire de la Buftea. Zâmbitor şi pus pe glume, Torje a lăsat impresia că a depăşit cât de cât înfrângerea din finala Cupei României. A intrat ultimul pe teren şi s-a dus direct într-un grup format exclusiv din jucători ai marii rivale. Tătăruşanu, Latovlevici şi Tănase i-au fost ieri parteneri în prima parte a antrenamentului. Autorul singurului gol alb-roşu din finală şi ale singurelor lacrimi dinamoviste de la sfârşitul meciului a nimerit însă cum nu se putea mai prost, pentru că toate discuţiile au fost legate, evident, de meciul de sub Tâmpa şi de petrecerea de după. "Frate, cum trăgeau toţi de Cupa aia să facă poze cu ea!", a fost una dintre replicile lui Tănase care l-au făcut pe dinamovist să bage capul în pământ.

Atmosfera a destins-o, involuntar, tot Tănase. Stelistul şi-a exprimat o nelămurire despre trofeul recent câştigat. "Tot nu mi-am dat seama de la ce vin cobrele alea care sunt pe post de toarte", a fost afirmaţia care i-a readus zâmbetul pe buze lui Torje. Tănase a încurcat vulturii de pe Cupa României cu un şarpe!

Suntem prieteni cu steliştii. Ce să facem...Am pierdut, asta e viaţa!
Marius Alexe, mijlocaş Dinamo

Oferte de la Hamburg şi de la Lokomotiv Moscova

Cristea Opria, impresarul lui Gabi Torje, le-a retezat speranţele fanilor dinamovişti spunând că mijlocaşul este monitorizat intens de echipe importante din Europa şi că sunt şanse mari să plece în această vară. "Sunt discuţii cu cei de la Hamburg, dar acolo sunt schimbări masive. Au fost la finala Cupei cluburi din Rusia pentru Torje, dar nu pot sa dau nume. 5 milioane e preţul stabilit de Dinamo", a spus Opria. Se pare că Lokomotiv Moscova este echipa rusă aflată pe urmele mijlocaşului.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.