• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 9 iunie 2011

Acţionarii "câinilor" se ceartă din nou din cauza banilor! Dinamo, ameninţată cu pierderea locului de Europa

Posted by vasy On 10:29 No comments

ntâlnirea dintre cei trei acţionari de marţi seară a avut ca subiect, printre altele, criza financiară prin care trece clubul. Chiar dacă ameninţarea pierderii locului în cupele europene planează, şefii lui Dinamo nu au ajuns la un numitor comun în privinţa aportului financiar.

Şefii au început şedinţa de marţi seara cu ce durea mai tare, banii, însă discuţia s-a amestecat cu cea legată de numele noului antrenor. Despre datoriile pe care Dinamo trebuie să le achite până la 30 iunie, când trebuie să aibă un mare zero trecut în dreptul restanţelor către jucători, antrenori şi terţi, nu s-a tras o concluzie clară.

Fiecare dintre cei trei a venit cu propria variantă de finanţare, dar nu s-a ajuns la o finalitate. A rămas ca Badea, Borcea şi Săvulescu să se mai întâlnească o dată săptămâna viitoare pentru a stabili concret ce buget este necesar pentru plata datoriilor. Surse din interiorul clubului susţin că, la un moment dat, s-a iscat o discuţie în contradictoriu între Săvulescu şi Borcea din cauză că primul nu ar fi fost de acord cu sumele propuse de ceilalţi.

Borcea plăteşte restanţele
În acest moment, şefii au datorii mari, atât către stat, cât şi către jucători şi antrenori. Sunt restanţe de câteva luni la mai mulţi fotbalişti, unii dintre ei depunându-şi deja memorii la LPF pentru a-şi recupera paguba. Este vorba de Dolha şi Bordeanu, cei doi având de luat împreună aproape 150 de mii de euro. Surse dinspre jucători au povestit că Borcea i-a anunţat deja că azi le vor mai intra în cont anumite sume restante.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.