• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 6 iunie 2011

Andone îşi va prezenta demisia! Cu ce echipă negociază şi cine îi ia locul la Dinamo

Posted by vasy On 11:02 No comments

Este clar că Ioan Andone nu va mai continua la Dinamo. La întoarcerea din vacanţa din Spania, antrenorul îşi va prezenta demisia. Rămâne doar ca aceasta să fie acceptată de către acţionari, iar atunci despărţirea va fi oficială. "Fălcosul" se pare că are în buzunar şi posibilitatea unui transfer la Metalurg Doneţk, echipă care a încercat să-l aducă şi pe Răzvan Lucescu.

Ioan Andone se află în aceste zile la plajă, în Spania, şi există informaţii că şi-ar fi prelungit sejurul cu câteva zile, astfel că revenirea în ţară este programată pentru jumătatea acestei săptămâni. Atunci se aşteaptă ca "Fălcosul" să-i anunţe oficial pe acţionari că nu va mai continua la Dinamo. Şi se pare că antrenorul nu va rămâne pe drumuri, în acest moment tehnicianul în vârstă de 51 de ani având mai multe contacte pentru o înţelegere în Golf. Mai mult, este posibil ca Andone să meargă undeva mai aproape de casă, asta pentru că ucrainenii de la Metalurg îl au pe lista lor. A doua echipă a oraşului Doneţk a negociat până acum cu Răzvan Lucescu, dar acesta a ales Rapidul, astfel că ucrainenilor le-a fost propus tehnicianul din "Ştefan cel Mare".

"Ciobi", plus director tehnic

În aceste condiţii, acţionarii dinamovişti trebuie să caute un înlocuitor, iar prima variantă în acest moment este Liviu Ciobotariu, tehnicianul de la Dinamo II. Pe placul lui Nicolae Badea, fostul stoper este văzut bine, dar totuşi alături de el se doreşte şi cooptarea unui director tehnic.

8 este poziţia ocupată de Metalurg Doneţk în ultima ediţie a campionatului din Ucraina

Petreceri în lanţ la Dinamo

Dinamoviştii o ţin tot în petreceri în această vară. Sâmbătă, Nicolae Badea şi-a botezat fetiţa, cu o petrecere fastuoasă desfăşurată în centrul Capitalei. Apoi, ieri, mijlocaşul Andrei Mărgăritescu s-a căsătorit cu iubita sa, Diana. Petrecerea a avut loc la Piteşti, oraşul natal al ambilor miri, iar printre invitaţi au fost şi Adrian Cristea, actualul mijlocaş al lui "U" Cluj, dar colegii lui "China" de la Dinamo, Liviu Ganea şi Cătălin Munteanu, ultimul fiind şi naşul de cununie.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.