• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 24 iunie 2011

Ani de liceu! Dănciulescu a susţinut a patra probă la BAC

Posted by vasy On 10:41 No commentsCu doar două zile înainte de a pleca în cantonament cu Dinamo, Ionel Dănciulescu a mai "rezolvat" una dintre probele de la BAC. Ieri a dat examenul oral la franceză, la Grupul Şcolar Agricol Halânga şi, chiar dacă a avut emoţii, s-a descurcat de minune.

Ionel Dănciulescu s-a trezit cu noaptea în cap ieri-dimineaţă. Pentru a fi sigur că nu întârzie la a patra probă a examenului de Bacalaureat, atacantul lui Dinamo a ajuns la şcoală cu o oră şi jumătate înainte de ora la care era programat să intre la examen.

A zăbovit în sala de examinare aproximativ 20 de minute şi, după ce şi-a asigurat un calificativ bun, a părăsit grăbit în jurul orei 11:30 localitatea mehedinţeană, fără să dea declaraţii.

"A avut emoţii"

Profesorii săi au dezvăluit însă că vârful lui Dinamo a avut emoţii, dar că a trecut testul fără probleme. "A avut emoţii, ca oricare om aflat în faţa unui examen important. S-a prezentat destul de bine, i-au fost verificate competenţele şi s-a descurcat. Poate purta o conversaţie în franceză la un nivel recunoscut european", a declarat Florin Croitoru, profesorul de franceză al lui Dănciulescu şi cel care i-a fost şi examinator la proba de ieri. Directoarea şcolii, Mihaela Nicolicioiu, a ţinut să-l laude pe fotbalist pentru punctualitate: "A fost foarte punctual, a venit chiar mai devreme. Rezultatele vor fi afişate în scurt timp, dar oricum aceste teste sunt promovate de toţi elevii. Am vorbit cu el, avea emoţii, cred că mai mult decât pe teren".

Cred că Ionel Dănciulescu va deveni un antrenor de succes datorită experienţei acumulate în anii de activitate
Florin Croitoru, director adjunct Grupul Şcolar Agricol Halânga

A avut emoţii, ca şi noi, de altfel. Îl ştiam de la televizor, s-a comportat ca un om simplu. A fost o mândrie că l-am avut coleg
Maria Para, colegă cu Ionel Dănciulescu

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.