• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 24 iunie 2011

Argumente pro şi contra Giunti! "Dinamo e şansa lui!"

Posted by vasy On 10:43 No comments

Pentru a afla cât mai multe detalii despre tehnicianul dorit de formaţia "câinilor", Federico Giunti, ProSport a contactat câţiva jurnalişti italieni. Scopul este simplu. Am dorit să aflăm cât mai multe date despre fostul jucător al lui Milan, dar şi stadiul negocierilor cu Dinamo, care l-ar vrea pe fostul elev al lui Mircea Lucescu pe banca tehnică, alături de Ciobotariu.

Alessandro Zuccari este unul dintre jurnaliştii cotidianului Corriere dell'Umbria, regiunea unde Giunti este cel mai cunoscut în Italia. Dialogul începe imediat: "Da, există şi la noi în redacţie acest zvon. Filiera se pare că este Mircea Lucescu, adică antrenorul care l-a apreciat foarte mult pe Federico ca om şi jucător". Legătura cu antrenorul lui Şahtior se face repede. "Il Luce" l-a desemnat pe Giunti căpitanul Bresciei în mandatul său la Brescia. Apoi, l-a luat după el pe jucător şi la Beşiktaş, unde Giunti a fost coechipier şi cu Pancu sau Măldărăşanu.

Ce spun însă italienii despre posibilitatea ca Dinamo să aibă pe bancă un nou antrenor italian. "Se cunoaşte, este o pistă atractivă pentru antrenorii la început de drum. Au posibilitatea să lucreze la o echipă care joacă în Europa şi are ca obiectiv măcar cupele europene. Aici în Italia ar avea această şansă poate după 10-15 ani de muncă. Deci campionatul vostru oferă o şansă unică. E o rampă de lansare perfectă", explică jurnaliştii din peninsulă. Care spun că negocierile cu roş-albii sunt în continuare în desfăşurare şi s-ar putea finaliza într-un sens sau altul până la începutul săptămânii viitoare.

Nu toată lumea apreciază italienii

Între timp, la Dinamo s-a creat o dezbatere aprinsă pro şi contra instalării lui Giunti. De exemplu, tabăra Giovani Becali nu ar fi de acord cu varianta, explicând că jucătorii români nu ar percepe perfect mijloacele şi filozofia de fotbal a şcolii italiene. Şi astfel, dat ca sigur antrenor la echipa roş-albă, Giunti mai trebuie să aştepte până va primi ok-ul tuturor. Având însă un argument superb în favoarea sa: recomandarea antrenorului lui Şahtior Doneţk, nimeni altul decât Mircea Lucescu.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.