• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 7 iunie 2011

Borcea câştigă teren! Va achiziţiona acţiunile lui Florian Walter

Posted by vasy On 12:20 No comments

Florian Walter se află în mijlocul unor mişcări interesante în "Ştefan cel Mare" şi nu numai. Încă acţionar la Dinamo, cu o cotă de aproape 11%, patronul de la Universitatea Cluj se pregăteşte să-i vândă partea sa lui Cristi Borcea. Mai mult, şeful de la Romprest se află în faţa mutării verii în Liga I: acesta se gândeşte să renunţe la Universitatea Cluj şi să preia nou-promovata Petrolul!

După ce, în urmă cu două luni, Nicolae Badea s-a înţeles cu Vasile Turcu şi a cumpărat de la acesta acţiunile pe care fostul vicepreşedinte al clubului le deţinea (34.208 unităţi - 12%), acum o altă modificare va fi executată în actele SC Dinamo 1948. Cristi Borcea va prelua la rândul său acţiunile unui fost coleg din CA. Este vorba de partea deţinută de Florian Walter (11%), patronul de la Universitatea Cluj fiind încă acţionar în "Groapă" prin "semnătura" unui apropiat al său, Daniel Stoica. În aceste condiţii, Borcea se ţine aproape de Nicolae Badea, preşedintele CA având în acest moment 35%, iar cu partea lui Walter, Borcea ar ajunge la 34%. Astfel, deşi retras de la Dinamo la nivel declarativ, Borcea încearcă să-şi recâştige statutul şi inclusiv dreptul de semnătură, pierdute în favoarea lui Badea. Mai mult, şi soarta lui Andone depinde de aceste mutări, Borcea fiind principalul contestatar al tehnicianului.

Walter trage spre Ploieşti

Cu banii obţinuţi din vânzarea pachetului său, bossul de la "U" Cluj pune la cale un plan interesant. Walter se gândeşte să preia Petrolul, la Ploieşti urmând a începe un nou proiect al firmei sale. Apropiaţii spun că astfel Walter ar fi şi mai aproape de Bucureşti, oraşul în care are firmele, de la preluarea Universităţii acesta fiind mai mult pe drumuri şi neglijându-şi afacerea în favoarea fotbalului.

Tensiuni între preşedinţi?

Tranzacţia dintre Borcea şi Walter vine într-un moment în care se pare că relaţiile dintre preşedintele executiv şi omologul său din fruntea CA par destul de încordate. Datoriile clubului, dar şi situaţia băncii tehnice sunt motivele "războiului rece" dintre cei doi acţionari. Mai mult, unele surse spun că în acest an, Borcea a renunţat să se mai implice pentru a-l lăsa pe Nicolae Badea "să-şi rupă gâtul".

În iarnă, Florian Walter l-a transferat pe Adrian Cristea la Universitatea Cluj în contul banilor investiţi la echipa din "Ştefan cel Mare", 1,7 milioane de euro

Cum arată acţionariatul lui Dinamo după tranzacţia Walter- Borcea:

Nicolae Badea: 35%
Cristi Borcea: 34%
Dragoş Săvulescu 23%
FC Dinamo (vechea societate): 8%

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.