• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 10 iunie 2011

Bun, ieftin şi fără pretenţii! Ce antrenor caută Dinamo pentru noul sezon! Trei străini pe lista "câinilor"

Posted by vasy On 13:59 No comments

Şefii ar vrea ca ajutorul lui Liviu Ciobotariu să fie un tehnician străin, însă numai unul latin şi care să nu ceară mulţi bani. Un italian, un spaniol şi un portughez sunt pe lista şefilor, însă decizia finală se lasă aşteptată.

Şefii dinamovişti s-au întâlnit şi au pus pe hârtie mai multe nume de antrenori, Liviu Ciobotariu va începe pregătirea de luni, dar acţionarii doresc să întărească banca tehnică şi să aducă un alt tehnician, care să facă echipă cu fostul stoper. Cel care va veni trebuie să îndeplinească mai multe criterii, printre care şi acela să aibă "sangre caliente". Asta pentru că şefii cred că unui latin i-ar fi mai uşor să comunice cu jucătorii.

Club de fotbal caut antrenor străin, accept doar latini, ofer salariu de maximum 10.000 de euro pe lună, însă doritorul trebuie să lucreze cu materialul clientului. Aşa ar suna anunţul la mica publicitate postat de către acţionarii dinamovişti după şedinţa în trei (Săvulescu, Borcea, Badea), din această săptămână. Detaliat, dinamoviştii au în plan să aducă alături de "Ciobi" un alt conducător care să întărească stafful. Au varianta română şi cea străină. Selymes, Ionuţ Badea şi Cosmin Contra sunt cei vizaţi din ţară, iar "de afară" se acceptă doar tehnicieni latini. Asta pentru că şefii vor să nu existe probleme de comunicare între antrenor şi jucători.

În acest sens, exemplul sau, mai bine spus, contraexemplul acţionarilor este cel al lui Dusan Uhrin. Cehul este de mai mult timp în România, iar la antrenamente are în continuare nevoie de translator.

Să lucreze cu materialul clientului
Dar nu este de ajuns să fii latin pentru a antrena în "Ştefan cel Mare". Respectivul mai trebuie să accepte un salariu care să nu depăşească cel mai scump contract din vestiar, adică 10.000 de euro pe lună, şi să lucreze cu fotbaliştii puşi la dispoziţie de club, adică să nu mai aibă pretenţii de transferuri. Acţionarii au anunţat deja impresarii, pe birourile lor fiind numele mai multor antrenori pliabili pe cererile lor, unii care au mai lucrat în Liga I, precum Bonetti, dar şi alţii care nu au avut contact cu întrecerea mioritică până acum.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.