• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 25 iunie 2011

"Câinii" fac istorie! Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, dinamoviştii pleacă în cantonament fără să fi făcut vreun transfer

Posted by vasy On 10:31 No comments

Misiunea lui Liviu Ciobotariu va fi una extrem de dificilă în mandatul său la Dinamo, dacă nu chiar "imposibilă". "Câinii" pleacă în această dimineaţă în cantonament în Austria cu un lot încropit, cu mulţi jucători de la echipa a doua sau cu alţii care vor părăsi oricum echipa până la reluarea campionatului.

La câteva minute după ora 7:00, lotul de 25 de jucători pe care Ciobotariu l-a selectat pentru cantonamentul din Austria va decola cu direcţia Munchen. De acolo va urma un drum de peste 170 de kilometri care va fi străbătut cu autocarul până în staţiunea austriacă Leogang. Acolo îşi vor ispăşi "câinii" calvarul cantonamentului montan până pe 10 iulie, când se vor întoarce în România.

Pleacă 25. Câţi mai rămân?

O scurtă privire aruncată pe lotul dinamovist însă le va da fiori fanilor. Chiar dacă e numeroasă, cu 25 de jucători pe listă, delegaţia roş-albă pare subţire. Fără nicio achiziţie la activ în această vară, lucru neîntâlnit în ultimii 20 de ani, Ciobotariu va avea sub comandă mulţi jucători veniţi de la echipa a doua sau pe alţii care vor pleca aproape sigur, gen Alexe, Pulhac sau Torje.

Mai au contract cinci zile!

O altă problemă pe care dinamoviştii n-o elucidaseră nici până aseară târziu este prezenţa lui Găman şi Bărboianu în Austria. Cei doi mai au contract încă cinci zile cu Dinamo, după care ar trebui să se întoarcă la Craiova. Cum Mititelu nu vrea să trateze cu roş-albii pentru cei doi, situaţia lor este incertă. Oricum, cei doi au fost băgaţi în cantonament aseară, la fel ca şi ceilalţi colegi ai lor, şi aşteaptă un răspuns referitor la situaţia lor, răspuns care ar putea veni chiar în această dimineaţă.

24,6 ani este media de vârstă a celor 25 de jucători cu care Dinamo pleacă în cantonament

Lotul care pleacă în Austria

Portari (3):
Bălgrădean, Naumovski, Curcă
Fundaşi (8):
Rus, Crăciun, Moţi, Grigore,
Crişan, Diabate, Muşat, Pulhac
Mijlocaşi (9): Torje, R. Stănescu, Pătraşcu, Mărgăritescu, C. Munteanu, Alexe, Cazacu, Scărlătescu, Bakaj
Atacanţi (5):
Dănciulescu, Ţucudean,
L. Ganea, Păun, Bucă

Directorul tehnic al echipei, Cornel Dinu, nu va face deplasarea în Austria, şefii luând decizia ca antrenamentele să fie conduse de Liviu Ciobotariu şi Bebe Alexe

Gigi Becali: "Am făcut ofertă pentru Torje"

Situaţia financiară prin care trece Dinamo l-a împins pe Gigi Becali să trimită o ofertă concretă pentru cel mai în formă jucători dinamovist. "Am făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro la care aştept răspuns. Finu' mi-a spus: «Bă, naşule, eu nu pot să iau o hotărâre. E vorba de situaţia financiară». Le-a zis lui Săvulescu şi Badea să vină şi ei cu câte un milion, că se fac de râs. Finul nu vrea să-l vândă pe Torje, dar dacă Săvulescu şi Badea nu vin cu bani nu au ce să facă", a povestit Becali ieri, la Sport.ro.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.