• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 18 iunie 2011

"Câinii" renunţă la legende! VEZI motivul despărţirii şi posibila destinaţie a lui Ionel Dănciulescu

Posted by vasy On 11:23 No comments


Dinamo pregăteşte restructurări pe toate planurile. Dacă situaţia băncii tehnice e incertă, nici fotbaliştii nu sunt siguri de locul lor în curtea lui Dinamo. Cel mai important nume de pe lista de plecări pe care şefii "câinilor" au creionat-o este Ionel Dănciulescu, liderul echipei şi jucătorul cu cel mai lung istoric în "Groapă", 10 ani!

Aşa cum ProSport a mai scris, Dănciulescu e pe cracă la Dinamo, iar realităţile recente confirmă acest lucru. Luni, atacantul va avea o nouă întâlnire cu şefii clubului pentru a-şi lămuri situaţia, asta după ce lunea trecută, la ultimul Consiliu de Administraţie, "Corbul" a fost prezent pentru a negocia plata restanţelor financiare pe care Dinamo le are către el.

Şefii: "E bătrân, în declin. Să joace Ţucudean!"
Două sunt motivele pentru care Dinamo vrea să renunţe la una dintre legendele epocii moderne ale clubului. Primul ar fi valoarea în raport cu vârsta, pentru că atacantul, care va împlini anul acesta 35 de ani, a avut evoluţii oscilante în ultimul sezon, asta chiar dacă Andone a insistat enorm cu el, chiar şi când vârful rata enorm aproape meci de meci. În plus, conducerea consideră că plecarea sa l-ar ajuta pe Ţucudean să se afirme. Tânărul atacant de 20 de ani a fost convocat recent chiar la naţionala României şi este considerat de conducătorii roş-albi drept următorul produs viabil pentru export, după ce Alexe şi Torje vor fi vânduţi.

Promisiuni neonorate
În plus, Dănciulescu mai are un cusur. Dacă va rămâne în lot, dar va fi folosit mai puţin, aşa cum ar vrea de fapt şefii, atmosfera din vestiar ar putea fi alterată, episoade trecute cu "Danciu" în prim-plan confirmând această idee. Astfel, cea mai convenabilă ar fi plecarea, iar conducerea a găsit şi modalitatea prin care cele două părţi se vor despărţi. Luni, la următoarea întrevedere dintre şefi şi Dănciulescu, atacantului nu i se va garanta achitarea restanţelor, şi, în plus, va primi o veste proastă. Toamna trecută, când a revenit din Spania, i s-a promis şi un contract de imagine cu unul dintre sponsorii clubului pentru a-şi rotunji veniturile. Această promisiune însă nu s-a materializat, iar luni va afla că nici nu se va concretiza vreodată. Practic, şefii încearcă să-l împingă pe atacant să plece singur. În acest moment, o variantă aproape sigură pe care Dănciulescu o are este "U" Cluj, acolo unde Florian Walter l-a vrut insistent şi unde a poposit o întreagă colonie de foşti dinamovişti, în frunte cu Claudiu Niculescu, cel mai bun prieten al "Corbului".

4 trofee are Dănciulescu în tricoul lui Dinamo, două campionate şi două Cupe ale României, plus două trofee de golgheter al Ligii I

8 selecţii şi două goluri a strâns "Corbul" pentru echipa naţională, toate ca jucător al lui Dinamo

365 de meciuri a jucat Dănciulescu pentru Dinamo în toate competiţiile, marcând 165 de goluri

194 de goluri a marcat atacantul în Liga I pentru Electroputere, Dinamo şi Steaua, fiind pe locul 3 în topul all-time

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.