• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 29 iunie 2011

Ciobotariu i-a cucerit pe jucători, dar poate pleca! Principala ameninţare pentru Ciobi

Posted by vasy On 09:58 No comments

Acţionarii au anunţat că Dinamo are antrenor, pe Liviu Ciobotariu, însă nici ei nu ştiu dacă fostul stoper este interimar sau va începe campionatul pe banca roş-albilor. Un singur lucru au specificat însă: în cazul în care vor aduce un alt om la conducerea echipei, "Ciobi" va fi păstrat în staff. Tehnicianul şi oamenii alături de care lucrează acum sunt însă decişi să plece dacă altcineva va veni peste capul lor.

La Dinamo nimic nu este clar în această perioadă. Echipa a plecat în cantonamentul din Austria cu Liviu Ciobotariu îmbrăcat în treningul cu A1, însă, chiar şi aşa, se vehiculează faptul că acţionarii încearcă să aducă un antrenor străin pentru a întări stafful tehnic. Se preferă un tehnician latin, asta pentru a nu exista bariere de comunicare între jucători şi omul care-i conduce. În cazul în care vor reuşi să convingă pe cineva, şefii au anunţat deja, neoficial, că Liviu Ciobotariu va fi păstrat pe bancă.

Pe rând, s-au vehiculat numele lui Dario Bonetti, Federico Giunti sau Trombetta, dar până acum tot Ciobotariu este suveran. Dacă acţionarii vor reuşi să aducă un tehnician peste "Ciobi", atunci acesta este decis să nu mai rămână. La fel se va întâmpla şi cu ajutoarele antrenorului, Constantin Niculae, Gigi Niţu şi Bebe Alexe, toţi urmând să se întoarcă la Dinamo II.

Jucătorii îl plac, veteranii sar pentru el
Chiar dacă nu a trecut mult timp de la reunire, relaţia lui "Ciobi" cu jucătorii este deja una sudată. Veteranii vestiarului nu au ezitat să declare public de fiecare dată când au avut ocazia că vor ca Ciobotariu să rămână antrenorul lor, în timp ce, la rândul lor, tinerii îl susţin pe tehnician.

De ce îl plac jucătorii
Ciobotariu este apropiat ca vârstă de jucătorii săi. La cei 40 de ani, actualul tehnician a fost coleg de vestiar cu doi dintre elevii săi din acest moment, Mărgăritescu şi Dănciulescu, iar cu alţii, precum Munteanu, s-a duelat pe teren. Cei tineri îl ştiu ca antrenor, Alexe şi Ganea au fost pregătiţi de "Ciobi" la CS Otopeni, iar Păun, Cazacu, Crişan, Stănescu şi Bucă l-au avut tehnician la Dinamo II. În plus, conform mai multor mărturii, ştie să se facă plăcut la antrenamente.

Torje: "Vrem să rămână"
Mijlocaşul "câinilor" îi transmite lui Gigi Becali că dragoste cu sila nu se poate şi doreşte să rezolve problema transferului său în Ghencea: "În primul rând, nu m-ar vinde nimeni la Steaua. Nu s-ar accepta oferta. Aşa că nici măcar nu cred că o să pot eu să ajung să refuz", râde Torje (nr. 22).

Prea cald pentru antrenamente? Au fost 30 de grade azi la testele fizice...
Nu contează condiţiile. Şi vrei să-ţi zic ceva? Lasă, e bine, că în România, când începe campionatul, o să fie şi mai cald, ne obişnuim.
N-aţi fost un pic invidioşi pe vecinii de la ştrand?
Nu! Cred că ei sunt invidioşi pe noi că şi-ar dori să joace fotbal, să apară la televizor. Vacanţa de vară e pentru alţii.
Nimeni nu o vede pe Dinamo favorită la titlu...
Perfect! Noi vrem eventul şi o să ne luptăm pentru asta.
Cu Ciobotariu antrenor? Sau cu filiera italiană? Giunti...
Cu Ciobotariu! Toţi băieţii sunt foarte încântaţi de el şi ne dorim ca el să rămână la echipă.
Şi tu rămâi?
Hai să rezolvăm odată pentru totdeauna chestia asta, că văd de două ori pe zi că s-ar putea să plec la Steaua. Nu mă duc acolo! Niciodată!
Păi, Gigi Becali...
Ştiu ce zice, am văzut. Îi transmit că dragoste cu sila nu se poate şi că n-am cum să mă vând. Din respect pentru suporterii noştri, care, după ce am avut probleme cu ei acum trei ani, au ajuns să mă iubească, din dragoste pentru oamenii de la club... cum să le fac aşa ceva?!

Concurenţă mare la portari!
Dinamo are în cantonamentul de la Leogang trei portari: Cristi Bălgrădean, George Curcă şi Kristijan Naumovski. Ca şi cum concurenţa între ei n-ar fi de ajuns, la antrenamentul de ieri în poartă au trecut Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore. Primul s-a descurcat chiar excelent, prilej pentru Dănciulescu să-i arunce lui Bălgrădean un"vezi că te trimitem la echipa a doua. Nu mai avem nevoie de tine!".

Torje are probleme la coapsă
Trei jucători ai lui Dinamo se pregătesc separat şi nu au participat la seriile antrenamentului de ieri. Gabriel Torje are dureri la coapsă şi nu a intrat nici în amicalul de debut al lui Liviu Ciobotariu la Dinamo, cel cu kosovarii de la Trepca (4-0). Ceilalţi doi jucători cu probleme sunt Georgian Păun şi Laurenţiu Rus, ei făcând exerciţii specifice pentru muşchii aductori.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.