• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 22 iunie 2011

Dănciulescu, elevul dintr-a XIII-a! Atacantul lui Dinamo, aşa cum nu vi-l imaginaţi: "Îi plăcea să iasă la tablă"

Posted by vasy On 10:22 No comments


Chiar dacă a trebuit să se prezinte la cursuri doar câte trei săptămâni pe semestru, "Danciu" a lăsat o impresie deosebită. "Este absolventul liceului nostru, a venit în clasa a XIII-a la frecvenţă redusă, aşa îi permitea timpul. Este foarte modest, timid, apropiat de colegi. Îi plăcea informatica, limbile străine. Şi eu i-am fost profesoară, de fizică. Era atent, foarte activ, îi plăcea să iasă la tablă, îşi făcea temele. Pe scurt, un elev model", a declarat directoarea şcolii, Mihaela Nicolicioiu.

Directorul adjunct Florin Croitoru are şi el numai cuvinte de laudă la adresa lui Dănciulescu: "I-am fost profesor la franceză, materie la care a şi dat BAC-ul. A fost un elev obişnuit, care îşi făcea datoria. Nu s-a simţit niciodată la el un aer de vedetă. A fost o surpriză plăcută pentru mine când l-am văzut prima dată în clasă, eu fiind, ca mulţi români, un microbist. Sunt mândru că mi-a fost elev".

"E foarte popular"

Dănciulescu nu a lăsat o impresie deosebită numai printre profesori, ci şi în rândul colegilor de clasă. "E un om deosebit, foarte popular, nu are ifose. E foarte deschis, ne-a făcut cadou tricouri. Ne mândrim că am fost colegi cu el", a declarat Nadia Cărâba, una din colegele fotbalistului.

Printre cei mai tineri din clasă!

Chiar dacă în acest an va împlini 35 de ani, "Danciu" nu a fost nici pe departe cel mai în vârstă dintre cei 23 de elevi ai clasei a XIII-a C. "Am avut elevi şi oameni aflaţi aproape de pensie. La el în clasă cel mai tânăr avea 30 de ani, iar cel mai în vârstă 50", a declarat Mihaela Nicolicioiu, director al grupului şcolar.

"Dănciulescu e o persoană foarte deschisă, s-a integrat imediat, nu s-a simţit niciodată că e un fotbalist celebru", Mihaela Nicolicioiu, director Grupul Şcolar Agricol Halânga

"E un om serios, a fost primit ca un om normal, pentru că şi dânsul s-a comportat modest, nu ca o vedetă", Emil Mirică, inspectorul general al IŞJ Mehedinţi

"Toate probele pe care le-a susţinut până acum le-a luat cu calificativ foarte bine. Am mai avut sportivi care au dat BAC-ul în judeţul nostru", Emil Mirică, inspectorul general al IŞJ Mehedinţi

3 probe ale examenului de bacalaureat a susţinut Dănciulescu până acum: competenţe lingvistice în limba română, competenţe digitale şi competenţe lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională

Halânga, unică în Europa

Localitatea în care Dănciulescu a ales să termine liceul face parte, alături de alte şase sate, din comuna Izvoru Bârzii, din Mehedinţi. Peisajul din micuţa localitate, aflată în apropiere de Drobeta-Turnu Severin, este dominat de uzina de apă grea, unica unitate de acest tip din Europa şi cel mai mare producător de profil din lume.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.