• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 20 iunie 2011

Degringoladă în Ştefan cel Mare! Transferul despre care Borcea spune că o duce pe Dinamo în Liga 2: "Eu plec la Miami, să conducă ei cum vor"

Posted by vasy On 10:55 No comments

Cristi Borcea a comentat public intenţia celorlalţi doi acţionari de a-l îndepărta pe "Danciu-gol" de la echipă. Poziţionat în favoarea menţinerii atacantului la Dinamo, "Leonidas" a tras imediat concluzia unor astfel de măsuri: "Dinamo se va bate pentru salvarea de la retrogradare!".

ProSport a dezvăluit în urmă cu câteva zile modalitatea prin care Dinamo vrea să îl îndepărteze pe Dănciulescu de la echipă. Iar ieri, Cristi Borcea a luat atitudine. Poziţia preşedintelui executiv este cât se poate de fermă în favoarea rămânerii atacantului. Oficialul îi acuză indirect pe ceilalţi doi acţionari de la echipă, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, pentru intenţia despărţirii de veteranul roş-albilor. Concret, "Leonidas" nu este de acord cu posibilitatea plecării lui "Danciu-gol" la finalul contractului. Termenii folosiţi de către acţionar sunt cât se poate de violenţi, acesta neferindu-se să ia în calcul posibilitatea ca echipa din "Ştefan cel Mare" să retrogradeze dacă această politică de austeritate la club va continua.

"Să conducă aşa cum vor! Nu transferăm pe nimeni!"

"Dacă pleacă şi Dănciulescu, ne vom bate pentru evitarea retrogradării. Să conducă ei cum vor, eu mă întorc în America", a răbufnit pentru ProSport, Cristi Borcea. Reacţia oficialului nu s-a oprit aici, dezvăluind şi fragmente dintr-un viitor deloc optimist pentru suporterul dinamovist. "Dinamo oricum nu mai face niciun transfer. Nu se poate aşa ceva la istoria şi tradiţia acestui club", a terminat, la fel de dur cum a început, Cristi Borcea, care a anunţat că, în curând, va pleca la Miami şi că nu-l va mai interesa soarta clubului dacă se va merge pe aceeaşi linie.

Măsură - Nu mai are drept de semnătură

Deşi a rămas unul dintre cele mai importante personaje din fotbalul românesc, Cristi Borcea trece printr-un vid de putere la Dinamo! La cererea lui, şeful dinamovist s-a retras anul trecut din executivul roş-albilor, cedând treptat puterea absolută de la club către Nicolae Badea. În acest moment, Borcea nu mai are drept de semnătură, păstrându-şi în schimb acţiunile iniţiale, cărora li se vor adăuga şi cele ale lui Florian Walter, cu care se află în negocieri avansate.

STATISTICĂ - Recordul negativ: locul 8!

În istoria începută pe 14 mai 1948, Dinamo nu fost niciodată ameninţată cu retrogradarea şi nu a terminat niciodată mai jos de locul opt! Acest lucru s-a întâmplat de trei ori. Prima oară în chiar anul de înfiinţare, atunci când roş-albii au terminat pe opt din 14 formaţii. Ultimele două dăţi au fost pe vremea când sistemul competiţional era format din 12 echipe, respectiv în 1950 şi în sezonul 1959-1960. (Răzvan Toma)

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.