• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 21 iunie 2011

Dilema unui golgheter: "Nu înţeleg cum acum 8 luni eram bun, iar acum nu mai sunt valoros!"

Posted by vasy On 11:31 No comments

La 35 de ani, Dănciulescu a trăit pentru câteva zile emoţii cel puţin la fel de mari ca atunci când se pregătea pentru un derby cu Steaua. Atacantul lui Dinamo s-a trezit ieri cu noaptea în cap pentru a traversa ţara de la Bucureşti la Izvoru Bârzii, judeţul Mehedinţi, pentru a susţine a treia probă la examenul de BAC.

Aflat la final de carieră, cu un cont în bancă destul de gras, care îi asigură un trai liniştit după ce va pune ghetele în cui, Dănciulescu se gândeşte serios la viitor. Tocmai de aceea, ajuns la 35 de ani, "Corbul" s-a hotărât să-şi finalizeze studiile cu absolvirea examenului de Bacalaureat. El s-a înscris astfel la Grupul Şcolar Agricol Halânga, din comuna Izvoru Bârzii, judeţul Mehedinţi, pentru a participa la sesiunea de vară a Bacalaureatului. După ce, săptămâna trecută, a trecut cu brio peste probele de limba română şi de competenţe digitale, ieri a venit şi momentul limbii străine. Danciu a optat pentru limba franceză şi, spun cei care au fost de faţă, s-a descurcat onorabil.

"Restul examenelor le dă în toamnă"

"Dănciulescu a susţinut trei probe, de evaluare a competenţelor de comunicare în limba română, limbă străină şi competenţe digitale. A obţinut calificative de trecere, nimeni nu pică. Restul examenelor le va susţine în toamnă, pentru că am înţeles că pleacă în cantonament cu echipa. El a absolvit la Grupul Şcolar Agricol Halânga, la frecvenţă redusă" , a declarat Emil Mirică, inspector general la IŞJ Mehedinţi.

Dănciulescu a început liceul la Slatina în 1991, apoi a urmat cursurile Grupului Şcolar "Gheorghe Bibescu", din Craiova

"Fotbalul nu se termină la Dinamo"

Atacantul Ionel Dănciulescu spune că cei care se ascund în spatele acuzelor ce îi sunt adresate nu au coloană vertebrală.

Dănciulescu, iar se vorbeşte despre plecarea ta...
Ştiu. Şi sufăr pentru asta. Când mă pregăteam şi eu la maximum, "pac" apare asta. Şi mă deranjează că atacurile vin din partea oamenilor de bine, «surse din partea clubului». Refuz încă să cred că este vorba despre cineva din club, dar dacă este aşa, ar trebui să îmi spună în faţă, nu prin intermediari.

Dacă ţi se va cere, vei pleca?
Da! Fotbalul nu se termină la Dinamo. Reglăm conturile şi ne despărţim. Oricum, plec cu capul sus, demn. Aşa cum am şi venit, deşi aveam mai multe oferte şi am renunţat la bani ca să vin.

Vei renunţa şi acum la anumite drepturi, dacă se pune problema despărţirii?
Voi cere doar ce mi se cuvine, nimic mai mult. Dacă se întâmplă şi asta, mai au să îmi ia medaliile, palmaresul şi golurile şi au luat tot.

Dar supărarea va rămâne?
Mă deranjează că sunt scos ţap ispăşitor. Recunosc că am fost mult sub aşteptări sezonul acesta, dar vina este a tuturor.

"Nu înţeleg cum acum opt luni eram bun, iar acum nu mai sunt valoros", Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

Dinamo şi Steaua s-au înrudit oficial

Acţionarul dinamovist Cristian Borcea s-a cununat civil cu Alina Vidican, ieri după-amiază, la Primăria Voluntari, după ce s-a despărţit de fosta sa soţie, Mihaela Borcea. "Suntem fericiţi. Normal că am fost emoţionat", a spus Cristian Borcea. Ceremonia a fost oficiată de primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele. Naşii cuplului sunt finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, şi soţia sa, Luminiţa, cei doi fiind prezenţi şi ei la Primăria Voluntari. Cununia religioasă va avea loc în luna august.

Mehmedovic a plecat

Dinamo a mai pierdut ieri un jucător, după ce Ersin Mehmedovic şi-a reziliat contractul pe care îl avea cu roş-albii. Fundaşul fusese adus în iarnă de Ioan Andone pentru a fortifica defensiva, dar a jucat destul de puţin. În plus, sârbul avea şi o nemulţumire legată de frecventele întârzieri salariale şi a discutat cu şefii să fie lăsat să plece gratis din "Groapă".

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.