• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 4 iunie 2011

Dinamo a început negocierile finale pentru cedarea lui Torje! Vezi ultimul preţ cerut pe el

Posted by vasy On 13:10 No comments

Plecarea lui Gabi Torje de la Dinamo devine certitudine, iar transferul a intrat în linie dreaptă. Roş-albii îşi pot rezolva gravele probleme financiare în cel mai scurt timp, odată cu cedarea lui "Torjinho". Prima opţiune o au nemţii de la Hamburg, care vor începe negocierile directe chiar azi!

Partida România - Bosnia, de aseară, a fost urmărită din tribună şi de reprezentanţii nemţilor de la Hamburg. Avizaţi de faptul că dinamovistul Gabi Torje va fi titular incontestabil în garnitura lui Răzvan Lucescu, nemţii au vrut să-l vadă pentru ultima oară la lucru într-un meci oficial. Cu o impresie deja formată, şefii ocupantei locului 8 din 1.Bundesliga au mai avut un motiv pentru care au venit la Bucureşti: începerea negocierilor finale cu Dinamo pentru cumpărarea lui Gabi Torje.

Practic, acesta este pasul final al tatonărilor începute acum mai bine de un an de către nemţi. Conform informaţiilor venite dinspre birourile din "Ştefan cel Mare", Dinamo a transmis ultimul preţ pe care îl poate accepta pentru cedarea serviciilor celui mai bun jucător al său din acest sezon. Adică 4,5 milioane de euro, plus mai multe clauze de performanţă, al căror cumul maxim poate aduce dinamoviştilor încă 1.000.000 de euro în următorii patru ani.

Se decide până la finele lunii
Discuţiile se vor întinde pe tot parcursul acestui weekend, răspunsul final urmând a veni până la finele lunii. Răspuns care are şanse mari să fie pozitiv pentru Dinamo, ţinând cont că în iarnă nemţii au fost aproape de a-l cumpăra pe dinamovist, dar au solicitat un împrumut pe un an pentru 500.000 de euro, iar apoi dreptul de transfer definitiv pentru alte 3.000.000 de euro.

Nu doar Hamburg luptă pentru transferul lui Torje, în cursa pentru achiziţionarea mijlocaşului aflându-se şi Lille, Dinamo Moscova şi Wolfsburg

7 selecţii şi un gol are Torje la echipa naţională a României

140 de partide şi 18 goluri are Gabi Torje în Liga I

23 de meciuri şi 9 goluri are Gabi Torje la U 21

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.