• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 21 iunie 2011

Dinamo merge la Euro! Fanii "câinilor" se vor duela cu cei ai "cormoranilor"

Posted by vasy On 11:27 No comments


Dinamo a terminat campionatul pentru al doilea an la rând pe locul 6, dar suporterii continuă să viseze că într-o zi îşi vor susţine preferaţii în Liga Campionilor. Câţiva dintre ei îşi vor vedea visul cu ochii chiar în weekend-ul care urmează, când vor participa la Campionatul European al peluzelor de la Lvov, Ucraina, Eurofan Cup, la care participă suporteri ai cluburilor şi echipelor naţionale.

Întrecerea este la cea de-a cincea ediţie, dar e prima la care a fost invitată şi o peluză din România. Asociaţia Peluza "Cătălin Hîldan" a acceptat invitaţia, iar ieri a anunţat participarea pe site-ul ei, www.pchdinamo.ro. Astfel, joi seara, selecţionata ultraşilor dinamovişti va pleca în Ucraina, suporterii fiind îmbarcaţi într-un autocar. Costurile deplasării sunt achitate din fonduri proprii, la fel şi cazarea şi taxa de participare, de 150 de euro pentru fiecare echipă. Turneul se desfăşoară între 24 şi 26 iunie, echipele fiind împărţite în opt grupe a câte trei echipe. Dinamo va participa în Grupa F, alături de naţionalele suporterilor Poloniei şi Ucrainei.

"Joacă fotbal, bea bere"

Mottoul competiţiei din weekend-ul următor este "Joacă fotbal, bea bere". În fiecare seară a turneului vor avea loc şi concursuri de băut bere, competiţia fiind organizată tot în funcţie de componenţa grupelor. De asemenea, toţi participanţii vor fi invitaţi la "Zilele oraşului Lvov", programul prevăzând deja o vizită la castelul Olesky, dar şi la alte obiective turistice ale oraşului.

Vin şi "cormoranii"

De departe, numele cel mai important dintre echipele participante este cel al reprezentativei fanilor lui Liverpool. Alături de ei, Ţara Galior, Croaţia, Serbia sau Irlanda vor trimite reprezentative formate din fani de la toate echipele interne.

Lvov, oraş ocupat de Ştefan cel Mare

Istoria oraşului Lvov este strâns legată de cea a României. Mai precis, localitatea aflată aproape de graniţa cu Polonia a fost la un moment dat sub ocupaţia domnitorului Ştefan cel Mare, care a menţinut în garnizoana oraşului o trupă de elită a armatei Moldovei. Măsura a avut loc în 1502, ca urmare a războiului cu Polonia, vizată de domnitorul român fiind toată regiunea Pocuţiei, din care face parte şi Lvov.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.