• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 20 iunie 2011

Gluma se îngroaşă la Dinamo! VEZI încă un motiv care adânceşte criza din Ştefan cel Mare

Posted by vasy On 10:47 No comments

Parcă lucrurile merg din rău în mai rău la Dinamo. Aflaţi deja într-o acută criză de lichidităţi, roş-albii vor mai primi o nouă lovitură. Sponsorul principal, Orange, intenţionează să întrerupă relaţiile cu echipa din "Ştefan cel Mare", în condiţiile în care la 15 iulie le expiră contractul de colaborare cu Dinamo.

Gaura financiară din "Groapă" tinde să se adâncească. Dinamo riscă să piardă un contract de sponsorizare care i-ar fi putut aduce, în funcţie de performanţe, peste 1,5 milioane de euro pe an. Orange, compania care a virat în ultimii ani sume importante în vistieria clubului, ia în calcul serios să renunţe la colaborarea cu dinamoviştii.

S-a schimbat şeful de la Orange

Ziarul Financiar a informat în săptămânile trecute că şeful de la Orange România a fost înlocuit, noul director general al companiei franceze de telecomunicaţii fiind Jean-Francois Fallacher. Interesant este că propulsorul relaţiei Dinamo - Orange a fost până în prezent Nicolae Badea, preşedintele CA al "câinilor" având o relaţie foarte bună cu fostul şef al francezilor, Thierry Millet. Tocmai acest lucru se pare că poate dăuna clubului, pentru că noul conducător al lui Orange nu mai agreează o colaborare cu roş-albii, mai ales că până în prezent francezii au avut contracte anuale cu Dinamo. De altfel, ultima înţelegere s-a şi încheiat practic odată cu ultimul meci al sezonului trecut, iar acum ar fi urmat o renegociere.

600.000 doar pentru titlu

Chiar dacă pe piaţa fotbalului s-a inoculat ideea că Steaua este singura echipă care vinde bine, contractul pe care Dinamo l-a avut cu Orange demonstrează contrariul. "Câinii" au avut o înţelegere deosebit de avantajoasă cu francezii. Cu o sumă garantată de 800.000 de euro, roş-albii ar mai fi putut obţine dublarea contractului din performanţe. Astfel, titlul era valorat de sponsorul francez la 600.000 de euro, locul 2 în Liga I la 300.000 de euro, în timp ce câştigarea Cupei României i-ar fi adus lui Dinamo încă 250.000 de euro, conform ultimului angajament. Practic, în condiţiile unor performanţe maxime, Dinamo ar fi putut câştiga 1,65 milioane de euro anual.

Sponsori principali la Dinamo după 1990

Saniplast
Sharp
Bancorex
Knorr
Cosmorom
Omniasig
Orange

Am toate motivele să cred că Orange nu va renunţa la colaborarea pe care o are în prezent cu Dinamo. Consider că am avut un parteneriat benefic pentru ambele părţi
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

3,2% dintre acţiunile Orange România sunt deţinute de Nicolae Badea, preşedintele CA al lui Dinamo

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.