• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 8 iunie 2011

Idee revoluţionară la Dinamo! Şefii cheamă jucătorii în CA pentru a-i amenda

Posted by vasy On 11:48 No comments

După un an plin de insatisfacţii, jucătorii dinamovişti sunt chemaţi la "decont". Elevii lui Ioan Andone vor afla chiar de la Consiliul de Administraţie cât le-a fost reţinut din salariu pentru "evenimentele" de peste an: clasarea pe locul 6 şi ratarea Cupei României şi a grupelor Europa League!

Primii care au fost anunţaţi prin poştă că trebuie să se prezinte "la judecată" sunt tocmai cei care au plecat deja de la echipă, Dolha şi Bordeanu fiind "citaţi" pentru ziua de ieri. "Judecata" s-a amânat însă, deoarece acţionarii nu s-au strâns la timp, chiar dacă Borcea şi-a scurtat de urgenţă vacanţa.

Metoda prin care şefii vor să-i tragă la răspundere pe jucători este una originală, cel puţin pentru fotbalul românesc. Astfel, şefii îi vor chema pe fotbalişti în Consiliul de Administraţie pentru a-i anunţa cât le va fi reţinut din salariu.

Dolha va "deconta" 32.500 de euro

Cum "amenda" maximă permisă de legile LPF este de 25%, se aşteaptă ca mulţi dintre jucători să se încadreze la acest punct. Iar primii care au fost înştiinţaţi sunt cei doi fotbalişti care au fost puşi pe liber la sfârşitul sezonului, Ema Dolha şi Valeriu Bordeanu. Portarul, care avea un salariu anual de 130.000 de euro, va fi amendat cu 32.500 de euro, echivalentul celor 25 de procente. Ceilalţi speră să nu aibă aceeaşi soartă, iar cei care vor fi "audiaţi" în CA să fie doar jucătorii care urmează să plece, dar care mai au de primit restanţele financiare.

40 de mii de euro este suma pe care Bordeanu o are de luat de la Dinamo

La fel s-a întâmplat şi la CFR Cluj

O altă echipă cu pretenţii care a "eşuat" în ultima ediţie a Ligii I este CFR Cluj. Nici fotbaliştii din Gruia nu au fost prea norocoşi, iar la sfârşitul sezonului, patronul Arpad Paszkany a anunţat că toţi jucătorii vor fi sancţionaţi cu 25% din salariu. Chiar dacă nu le-a convenit, jucătorii nu au avut de ales şi au acceptat amenda.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.