• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 3 iunie 2011

Ioan Andone: "Băieţi, am plecat de la Dinamo!" VEZI motivul despărţirii

Posted by vasy On 11:03 No comments

Situaţia lui Ioan Andone la Dinamo se simplifică pe zi ce trece. După ce şi-a luat toate lucrurile personale de la Săftica, inclusiv frigiderul, tehnicianul şi-a anunţat elevii că va părăsi echipa, prin intermediul colaboratorilor săi: "Băieţi, eu am plecat de la Dinamo!"

Scenariul care părea clar de mai multă vreme, dar care a fost ţinut sub tăcere, începe să prindă contur: Andone nu mai rămâne la Dinamo. "Fălcosul" şi-a facut cunoscută deja intenţia de a demisiona, chiar dacă şefii i-au prelungit formal contractul până în 2013.

Nu a luat prima de instalare
Andone s-a exprimat clar în ultima săptămână cu privire la plecare, iar zilele trecute a început să popularizeze şi un motiv care ar sta la baza deciziei. Apropiaţi ai tehnicianului au dezvăluit că antrenorul nu a primit niciun ban pentru munca prestată în sezonul recent încheiat, şi nu doar atât. Conform lui Andone, în momentul negocierilor, din vara trecută, şefii "câinilor" i-ar fi promis şi o primă de instalare: 50.000 de euro. Chiar dacă nu a fost trecută în contract, el a sperat într-o înţelegere tip "gentlemans agreement", care va fi respectată. Însă, la fel ca şi salariul, nici această primă nu a fost încasată.

Nicolae Badea petrece
Sâmbătă seara, suflarea dinamovistă este invitată la botezul ultimului copil al preşedintelui CA al SC FC Dinamo, Nicolae Badea. Botezul fetiţei şefului roş-albilor va avea loc la hotelul Howard Johnson, situat lângă Piaţa Romană, la petrecere fiind aşteptaţi 200 de invitaţi. Oficialul roş-albilor are patru copii, o fată din prima căsătorie şi doi băieţi, Iordan şi Rareş, dar şi o fată din cea de-a doua relaţie.

GEST / Dinamo ajută copii bolnavi
Fostele glorii ale clubului Dinamo au donat în scop umanitar un tricou al clubului inscripţionat cu autografele lor. Printre semnături se regăsesc cele ale lui Demollari, Orac, Ion Marin, Florin Cheran sau Sebi Moga. Tricoul poate fi achiziţionat pentru 1.000 de lei de la Hope Pop-up Store din Băneasa Shopping center, iar banii vor fi donaţi către fundaţia P.A.V.E.L şi copii bolnavi de cancer din România.

BONUS / Două zile de vacanţă în plus
Pentru că în acest moment nu se pot stabili datele certe ale reunirii lotului dinamovist, din cauza necunoaşterii datei la care echipa va juca în cupele europene, jucătorii au primit numai două zile de vacanţă în plus. Iniţial reunirea era programată vineri, 10 iunie, iar acum a fost amânată până luni, 13 iunie, contrar rugăminţilor venite dinspre vestiar.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.