• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 24 iunie 2011

Nicolae Mitea a revenit în iarbă! Jucătorul a povestit calvarul prin care a trecut de când s-a despărţit de Dinamo

Posted by vasy On 10:50 1 comment


Fostul "lăncier" s-a hotărât să se reapuce de fotbal şi acum se află în cantonament cu echipa ploieşteană. Zâmbeşte din nou după o perioadă în care, după cum spune chiar el, nu a făcut nimic: "Ce să fac? Dacă în afară de fotbal nu ştiu nimic altceva?!"

Pe terenul denivelat din Sinaia, Nicolae Mitea aleargă să dea restart vieţii. Nu mai îmbracă tricouri Dri-Fit făcute după ultima tehnologie, ca la Ajax, ci unul de-un albastru sărăcăcios cu numărul 25 care pare să reflecte perfect situaţia sa. Mijlocaşul cu înfăţişare de puşti de liceu s-a săturat să-şi mai facă iluzii cu vorbele impresarilor, şi-a închis telefonul pe care l-a aşteptat timp de doi ani să sune şi s-a dus la Petrolul, în fieful "marţienilor" din Ploieşti. "L-am simţit din voce că e dornic să joace, să redevină fotbalistul pe care l-a luat Ajax. Fotbalul e precum mersul pe bicicletă, e imposibil să-l fi uitat", îşi explică Vivi Răchită decizia de a-l lua în lotul său.

"Mi-e greu să am răbdare cu mine"

"Nicky" vine după o pauză prea lungă pentru un jucător profesionist şi are mult de recuperat. La primele antrenamente se rezumă la alergări şi la mişcări uşoare de stretching: "Ai văzut şi tu că am ţinut ritmul cât am ţinut, apoi m-am tăiat. Eu vreau, dar corpul îmi spune stop deocamdată. Cel mai greu e să ai răbdare cu tine după o pauză atât de lungă", recunoaşte el. Fură câte o minge, o ţine un pic pe picior apoi o lasă în plasă şi îşi vede mai departe de turele de teren: "N-ai idee cât mi-a fost de dor. Păi dacă nu îmi era, mă lăsam şi gata. Că doar nu mor de foame, am bani să trăiesc".

"Cine să mă vadă dacă stăteam acasă?"

Pentru un jucător obişnuit de timpuriu cu naţionala şi cu atmosfera meciurilor europene, un contract cu o echipă ce abia a ajuns în Liga I poate părea înjositor.

Mitea îşi acceptă însă poziţia, conştient că timpul trece rapid pe lângă el. "Am vorbit cu mai mulţi oameni şi toţi îmi spuneau la fel: «Du-te şi joacă, nu mai sta acasă!» . Eu voiam să mai aştept..., dar e mai bine că i-am ascultat. Până la urmă, cine mă mai vedea pe mine dacă stăteam la mine-n sufragerie? N-am scouteri în casă!", spune cu un zâmbet din care răzbate clar entuziasmul pe care-l are acum când e hotărât să o ia de la zero: "Nu poţi trăi toată viaţa din amintiri. Cel puţin eu n-am de gând să fac asta", explică şi apoi porneşte la o nouă tură. Şi încă una, până când va reuşi să reconstruiască un puzzle stricat de doi ani de absenţă.

21 de meciuri a strâns Mitea pentru Dinamo în două sezoane jucate (2002-2003 şi 2008-2009), fără să fi reuşit vreun gol

5 sezoane consecutive a adunat "Nicky" în campionatul olandez la Ajax între 2003 şi 2008. În 57 de jocuri, el a înscris de 12 ori, cucerind un titlu şi o Cupă a Olandei

2 goluri a marcat mijlocaşul pentru echipa naţională în cele opt partide în echipamentul României

"Am mai fost în discuţii cu Ceahlăul, înainte să vin la Petrolul. Când mă vor vedea oamenii pe teren, sigur vor spune: «Uite, mă, că ăsta n-a murit. Încă ştie meserie", Nicolae Mitea, mijlocaş Petrolul

"Am păzit telefonul zi şi noapte"

Fotbalistul a slăbit cinci kilograme în perioada în care nu a mai jucat. Lucru atipic pentru un om care iese brusc din circuitul sportiv. "Aşa e metabolismul meu. Plus că nu-ţi imaginezi cât am fost de stresat", explică el.

"Nicky", ţi-ai găsit în sfârşit echipă, aşa cum îţi doreai. De ce tocmai Petrolul?
A fost o chestie de moment, totul s-a petrecut foarte rapid. A venit într-un moment în care îmi pierdusem încrederea în oameni, aşteptam ca telefonul ăla să sune odată şi el nu mai suna. Şi ştii ce am făcut? Am închis telefonul şi am venit la Ploieşti. E bine pentru mine că e şi aproape de Bucureşti, n-aveam de gând să mă duc la o echipă din nu ştiu ce colţ al ţării.

Ce urmează acum?
Trebuie să mă pun la punct cu pregătirea fizică. În ultimii doi ani am mai făcut eu alergări cu un preparator fizic, dar nu se compară. Eu asta îmi doream, să reintru în circuit. E altfel când ai echipă, te pregăteşti normal.

Deocamdată te rezumi la alergări uşoare. Când începi antrenamentele cu mingea?
Eu m-aş băga şi acum, dar nu e bine. Risc să mă accidentez şi nu vreau să mă prindă începutul campionatului pe tuşă.

Pe fondul atâtor dezamăgiri pe care le-ai avut în ultima perioadă, te-ai gândit să renunţi la fotbal?
(râde) Unde-ai mai văzut tu fotbalist care să se lase la 26 de ani? Niciodată nu mi-a trecut prin cap, chiar dacă au fost momente grele. Eu aşteptam să sune telefonul ăla şi să-mi zică cineva că mi-a găsit echipă. Stăteam lângă telefon şi ziua, şi noaptea... N-am cum să mă las. Ador fotbalul şi doar asta ştiu să fac

Dar mai poţi să joci la nivel înalt?
Frate, totul ţine de pregătire. Sigur, acum nu sunt la un nivel prea ridicat. Dar eu fotbal ştiu, ce dracu'. Şi nu numai că ştiu, eu am şi darul ăsta de la Dumnezeu.

Ce-ai făcut în perioada în care ai stat acasă?
Nimic! M-am mai antrenat, am mai făcut alergări. Crede-mă că nici măcar o miuţă n-am mai jucat.

Vivi Răchită spune că eşti pariul lui pentru sezonul următor...
Cu tot respectul, nu mai vreau să fiu pariul nimănui. Aşa s-a zis şi când m-am întors de la Ajax, că sunt pariul nu ştiu cui, şi uite ce s-a întâmplat. Să lăsăm astea la o parte şi să îmi văd eu de jocul meu. Să nu fiu înţeles greşit când vorbesc de Dinamo. Eu am fost şi sunt dinamovist şi nu port pică nimănui, dar acolo n-am avut şanse să joc.

Cât vei rămâne la Petrolul?
Un an! Dacă joc aici, mă vede lumea şi e mai uşor să prind o echipă pe afară. La Petrolul e un ajutor reciproc. Ei mă ajută pe mine să revin, iar eu voi încerca să-i ajut pe ei pe teren.

Ultima echipă pentru care a jucat Mitea a fost Ionikos, sezonul trecut, în campionatul Greciei. Fostul internaţional a intrat în doar două meciuri

"Mitea e pariul meu pentru sezonul acesta. Îl vom ajuta să redevină acel fotbalist pe care-l ştim cu toţii", Valeriu Răchită, antrenor Petrolul

sursa:www.prosport.ro

1 comentarii:

bfta Mitea sa dai multe goluri!FORZA PETROLUL http://www.youtube.com/watch?v=SSkFSgy5gXI

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.