• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 15 iunie 2011

Ori îl vând pe Torje, ori scad salariile! Cât ar putea fi plafonul salarial la Dinamo în noul sezon

Posted by vasy On 09:54 No comments


Dinamo duce la extrem planul de reducere spre maximum a cheltuielilor. Dacă nu vor face rost de bani, şefii vor continua măsurile de austeritate. Cu un plan drastic, ce poate ameninţa calitatea jucătorilor ce vor fi aduşi în viitor.

Pentru că în acest moment clubul are datorii imense, şefii nu mai pot susţine bugetul salarial actual. De aceea, în perioada următoare fotbaliştilor li se va propune o nouă tăiere din salariu, care cu două-trei excepţii se va situa la un maxim de 5.000 de euro pe lună. În aceste condiţii, este de aşteptat ca din acest sezon la echipă să nu mai poată fi transferaţi fotbalişti de mare valoare şi cu pretenţii financiare pe măsură.

Datoriile devin greu de plătit
Contextul este unul simplu: Roş-albii au datorii către bănci, către angajaţi, dar şi către Fisc. Numai cea din urmă însumează peste trei milioane de euro, bani care trebuie plătiţi dacă Dinamo vrea să ajungă în grupele Europa League.

Torje îi poate salva
De acest lucru se leagă şi scăderea bruscă a preţului cerut pentru Gabi Torje, care era de cinci milioane acum zece zile şi care a scăzut brusc, până la un minim de 3,5-4 milioane de euro. Sumă care nu va fi reinvestită în reconstrucţia echipei, ci strict în supravieţuirea ei pe termen scurt, adică pentru plata datoriilor urgente.

Jucătorii ştiu că ne aşteaptă un sezon greu. Trebuie să muncească mult pentru atingerea obiectivelor
Cristi Borcea, preşedinte executiv

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.