• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 18 iunie 2011

Torje şi Alexe ar fi putut pleca la pachet! Ce echipă din Serie A i-a ofertat pe dinamovişti

Posted by vasy On 11:19 No comments

Dinamo caută încă salvarea financiară, încercând să-l vândă cumva pe unul dintre Alexe şi Torje. Împreună ar fi minunat şi chiar s-ar fi putut, numai că oferta cu care a venit luni Giovani Becali de la Cesena implica un împrumut pe un an. Impresarul a primit un răspuns negativ, şi asta pentru că dinamoviştii vorbesc doar despre vânzare în cazul celor doi.

La şedinţa Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, de luni, a venit pentru o oră şi Giovani Becali. Impresarul a justificat oficial prezenţa ca negociator pentru jucătorii pe care fratele său îi are sub contract, dar adevărul e altul. De fapt, el a pus pe masa şefilor din "Groapă" o ofertă pentru cuplul Alexe-Torje: "Îi vrea Cesena pe amândoi, însă doar împrumut până la vară, cu opţiune de cumpărare".

Dinamo ar fi primit 1,4 milioane de euro până în 2012, când, dacă ar fi dat satisfacţie, cei doi ar mai fi băgat încă 6,6 milioane de euro în vistieria clubului. Nu s-a pus problema, pentru că şefii au spus "pas!". Astfel, cei doi rămân în continuare pe tarabă şi, chiar dacă se cer câte 5 milioane de euro pentru fiecare, există posibilitatea ca preţul să se micşoreze în cazul unei oferte serioase.

152 de meciuri au jucat Torje şi Alexe pentru Dinamo doar în campionat, 103 primul, 49 al doilea

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.