• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 7 iunie 2011

Trădează Bornescu? Portarul e aproape de un transfer la Dinamo

Posted by vasy On 12:23 No comments

Răzvan Lucescu încearcă să creeze la Rapid o nouă familie, aşa cum a făcut şi în ultimul său mandat. În aceste condiţii, ultimul lucru de care are nevoie este o continuare a scandalurilor din sezonul trecut pe tema rivalităţii Coman - Bornescu.

Rezolvarea logică ar fi despărţirea de unul dintre cei doi. Cum Dani Coman a fost alături de Lucescu în ultimul său mandat la Rapid şi l-a urmat necondiţionat şi la Braşov, e clar cine este "fericitul" câştigător al unui bilet "dus" din Giuleşti. Mircea Bornescu e conştient şi el şi va confirma despărţirea de Rapid după discuţia lămuritoare pe care o va avea cu antrenorul la reunire. "Nu vreau să fug de la echipă, ca alţii, vreau să fac lucrurile ca la carte. Voi discuta cu Răzvan şi vreau să aud din gura lui că numărul 1 va fi Coman. Şi eu aş proceda la fel dacă aş avea un fin la echipă. Apoi plec", s-a destănuit Bornescu unor apropiaţi.

Are de mult un acord cu Dinamo!

Răspunsul la întrebarea "Unde va juca Bornescu în sezonul viitor" nu le va plăcea fanilor Rapidului: Dinamo are nevoie de un portar experimentat după plecarea lui Dolha şi s-a înţeles de mult cu Bornescu! "Nu mă interesează ce vor spune suporterii Rapidului. Ei ştiu cât suflet am pus în Giuleşti şi că nu e vina mea că plec. Ce să fac acum, să mă retrag?", s-a confesat goalkeeperul. Astfel, portarii de bază ai Rapidului din sezonul viitor vor fi Coman şi Straton, iar ai lui Dinamo, Bornescu şi Bălgrădean.

Copos: "Nu cer titlul"

Transferurile Rapidului din această vară plus venirea lui Răzvan Lucescu i-au determinat pe mulţi să afirme că giuleştenii sunt favoriţi la câştigarea titlului în sezonul următor. Nu şi pe George Copos, care de această dată face pe îngăduitorul.

Afirmaţia a venit ieri, după ce patronul şi viitorul antrenor au fixat şi ultimele detalii ale contractului lui Lucescu la Rapid. "Răzvan nu are ca obiectiv câştigarea titlului, dar eu sunt sigur că el îşi doreşte asta, pentru că a avut cel mai bun parcurs internaţional din istoria Rapidului, mai bun decât cel al lui Mircea Lucescu, şi acum vrea să facă performanţă şi pe plan intern", a declarat Copos. În ceea ce priveşte semnarea efectivă a înţelegerii, Copos spune că va mai dura câteva zile pentru că avocaţii mai au nevoie de timp: "În proporţie de 100% Răzvan este antrenorul Rapidului, asta chiar dacă încă nu am semnat contractul. Nu mai este cale de întoarcere".

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.