• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 27 iunie 2011

Umbra Internelor la Dinamo? "Badea şi-a arătat influenţa"

Posted by vasy On 09:53 No comments

Prezenţa lui Nicolae Badea, ginere al lui Ion Dincă (foto, fost înalt demnitar comunist), în fruntea clubului Dinamo era privită de Mircea Angelescu tot ca pe o dovadă că, în realitate, gruparea roş-albă este controlată de vechile structuri.

"Iată unele întâmplări pe care Nicolae Badea nu le-a lăsat să treacă neobservate şi în care a avut multă contribuţie, fiind sprijinit şi de socrul său, Ion Dincă, şi înainte de Revoluţia din decembrie 1989, şi după. Mai mult, Nicolae Badea şi cu Gabriel Popoviciu, fiind ginerii lui Ion Dincă, adică clanul ginerilor lui Ion Dincă, au făcut agoniseli de sute de milioane de dolari pe spinarea oamenilor de rând care munceau cinstit. (...) După ce a fost numit preşedinte la FC Dinamo, Nicolae Badea mai tare şi-a arătat puterea de influenţă în fotbalul românesc; asta a fost situaţia în 1999, adică influenţa din ce în ce mai puternică şi umbra Ministerului de Interne a fost întotdeauna prezentă în fotbalul dinamovist", conchidea Mircea Angelescu în 2003.

Dumitru Dragomir (preşedintele LPF) "era şi este principalul coordonator privind persoanele din fotbal ale fostei Securităţi"

Constantin Anghelache (fost director general la Rapid, membru în Comitetul Executiv al FRF până în 2009) "el a fost numărul unu înainte de Revoluţie, considerat eminenţa cenuşie a formaţiilor care făceau parte din Securitate"

George Constantin Păunescu (patron la Universitatea Craiova între 1992 şi 1996, preşedinte onorific al FRF până în 1998) "a făcut şi continuă să facă parte din cercul celor ce-au ştiut să se implice atât în Securitate, cât şi în fotbalul românesc

Nicolae Badea (preşedintele Consiliului de Administraţie la Dinamo) "influenţa din ce în ce mai puternică şi umbra Ministerului de Interne"

Alte personaje din fotbal nenominalizate de Mircea Angelescu, dar care au făcut parte din structurile fostului regim comunist

∞George Copos (patron Rapid) a fost membru în CC al UTC

∞Ioan Niculae (patron la Astra) a fost ofiţer de Securitate

∞Gigi Neţoiu (fost acţionar la Dinamo, patron la Rocar) a fost ofiţer de Securitate

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.