• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 27 iunie 2011

Unul dintre cei mai bogaţi români vrea să cumpere Dinamo! Oferta FABULOASĂ care a declanşat războiul Borcea-Badea

Posted by vasy On 09:55 No comments


ProSport a găsit o explicaţie a conflictului rece dintre Nicolae Badea şi Cristi Borcea, aflat în plină desfăşurare în această perioadă. Pe adresa clubului a venit o nouă ofertă de cumpărare a acţiunilor societăţii, tranzacţie ce ar modifica complet harta influenţelor asupra formaţiei din "Ştefan cel Mare". Ioan Niculae, patronul Astrei, a făcut oferta, iar dintre cei doi, doar Borcea e de acord cu ea!

Motivul pentru care patronul Astrei vrea să cumpere Dinamo e simplu: într-un oraş care respiră doar pentru rivala Petrolul, echipă ce beneficiază de sprijinul necondiţionat al primăriei, dar şi al majorităţii suporterilor din urbe, Astra s-a văzut nevoită să caute sprijin moral sau ca infrastructură tocmai la Giurgiu. De aceea, miliardarul ar fi dispus să cheltuiască cele patru-cinci milioane de euro alocate anual prahovenilor în altă parte, mai precis la o echipă cu tradiţie şi cu o altă expunere.

Doar Borcea ar mai rămâne
Iar roş-albii ar fi destinaţia perfectă, în opinia lui. De aceea, acum aproximativ o săptămână, omul de afaceri şi-a reînnoit oferta de cumpărare a acţiunilor clubului. Şapte milioane de euro pentru sută la sută din club, plus plata datoriilor, cifrate la 16 milioane de euro! Adică un total de 23 de milioane de euro! Iar din actuala componenţă a CA ar urma să mai rămână la conducere numai Cristi Borcea, vechi prieten şi partener de business cu Niculae, care ar urma să primească 30 la sută dintre acţiuni.

Concurentul Il Luce?
În culise se vorbeşte destul de aprins despre acest subiect, care a constituit şi unul dintre punctele de pe ordinea de zi ale Consiliului de Administraţie din urmă cu ceva timp. În plus, se vehiculează chiar ipoteze conform cărora ar exista măcar o altă propunere venită din spaţiul ex-sovietic pe filiera Mircea Lucescu. Acesta ar fi fost, se pare, şi motivul pentru care Mircea Lucescu a reînceput să ajute cu sugestii şi sfaturi actuala conducere, ultimul exemplu fiind propunerea lui Federico Giunti pentru postul de director tehnic al lui Dinamo.

De ce nu s-au înţeles în iarnă
Cert este un lucru. Negat de conducere, subiectul prinde contur în aceste zile, iar dacă va veni, Niculae va conduce singur, solicitând mai mult de două treimi din echipă. Mai ales după ce în iarnă i s-au oferit 51 la sută din acţiuni, dar pe care nu le-ar fi putut folosi în conducerea clubului, pentru că în statut se precizează clar că în CA decide majoritatea acţionarilor (doi la unu), şi nu cel majoritar.

Nu ştiu cine are interesul să apară aşa ceva, dar nu e adevărat. Din iarnă şi până acum nu s-a mai întâmplat nimic
Ioan Niculae, patron Astra

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.