• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 29 iunie 2011

Viaţă de "câine"! Ciobotariu a scos untul din elevii săi! Moţi, one man show: "Şi cu spatele alerg mai bine ca voi"

Posted by vasy On 10:02 No comments

A doua zi după partida câştigată în faţa kosovarilor de la FK Trepca (4-0), Liviu Ciobotariu şi-a scos elevii la "moartea căprioarei", cum îi spun fotbaliştii. Adică, testele fizice.

Plini de pulstesterele atât de dragi lui Cornel Dinu, jucătorii lui Dinamo s-au avântat ieri în primele teste fizice ale pregătirii din Austria. Decorul era "perfect". Peste gardul terenului, la doi paşi de locul unde alergau "câinii", localnicii se bucurau de soare şi de toboganele cu apă ale unui ştrand extrem de populat.

Şi, având în vedere că erau vreo 30 de grade, jucătorii lui Ciobotariu scoteau limba de-un cot. Mai ales că apăruseră şi câteva tinere în costume de baie. "Hai, frate, să sărim gardul!", se îndemnau unii pe alţii dinamoviştii. "Ia aduceţi gardurile de la magazie, să facem şi sărituri dacă tot sunteţi aşa dornici", strigă Ciobotariu de pe margine, încheind caterinca.

"Şi cu spatele alerg mai bine ca voi"

În serii, supravegheaţi cu tabelul de pe margine de către "sensei" Constantin Niculae, jucătorii roş-albi "înghit" sute de metri pe bandă rulantă. "Şi dacă merg cu spatele alerg mai bine ca voi", le aruncă Moţi celor din grupa a doua. "Vezi că ţi-am pus pietre în ghete, te facem de data asta", îi strigă Alexe râzând.

Aici e în elementul lui, fuge cu o uşurinţă şi o plăcere de parcă de asta ar depinde transferul la Cesena. Ţucudean opreşte ceasul la două minute şi se uită mândru la Moţi: "Hai că te-am făcut!". Replica stoperului vine instant: "Poate doar dacă scoţi maşina aia a ta din garaj!". Şi are dreptate. Tabelul spune că e cel mai bun. Şi pulstesterele, strânse de preparatorii fizici, spun acelaşi lucru. Ţucudean se uită la al lui şi dă din cap a mirare: "Sensei, nu ţi-l dau, că mă trimiţi direct la control şi nu mă mai laşi să alerg!". Aşa a mai trecut o zi de cantonament. AMR 12!


Azi, în direct pe Digi Sport (21:45) şi LIVE TEXT pe www.prosport.ro Dinamo - Ingolstad (Germania 2)

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.