• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 11 iunie 2011

Vizer îl deturnează pe Bonetti! Paşii pe care Dinamo trebuie să-i urmeze pentru ca italianul să revină în Ştefan cel Mare

Posted by vasy On 09:39 No comments

Dario Bonetti e "curtat" de Nicolae Badea pentru a reveni la Dinamo. Problema este că readucerea italianului nu este foarte uşoară. Pro Sport vă prezintă paşii pe care preşedintele CA trebuie să-i urmeze pentru ca fostul fundaş al lui Juventus şi Milan să fie instalat pe banca celor din "Ştefan cel Mare".

Nicolae Badea a luat legătura cu Dario Bonetti, iar antrenorul i-a spus că ar fi dispus să vină. Preşedintele CA s-a lovit însă de refuzul lui Marius Vizer. Acesta este omul care l-a recomandat pe Bonetti la Dinamo în primul mandat al italianului, însă după înlăturarea acestuia, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo a răcit relaţiile cu şefii din "Groapă".

"V-aţi bătut joc de el!"
Mai mult, în momentul în care a auzit că Bonetti este căutat din nou de către "câini", acesta i-a sunat pe acţionari şi le-a spus să-şi ia gândul de la el. "V-aţi bătut joc de el când l-aţi avut. Nu ştiaţi cum să scăpaţi de el. Nu o să vină", a transmis influentul om de afaceri. Totuşi, la sfârşitul lunii, Bonetti o să ajungă la Bucureşti pentru a urmări Campionatul European Under 19, motiv de negocieri pentru şeful CA.

Trebuie să-l împace cu Borcea
Pentru a-l aduce pe Bonetti, Badea trebuie să mai rezolve o problemă. Să-l împace cu Borcea, preşedintele executiv şi antrenorul despărţindu-se într-un mare scandal. Atunci, Bonetti a spus că Borcea este răul lui Dinamo şi că echipa nu va progresa niciodată cu acesta în conducere.

Conflict cu Borcea

În primul mandat al lui Bonetti la Dinamo, Marius Vizer a avut un conflict deschis cu Cristi Borcea. După victoria "câinilor" de la Graz, acţionarul a refuzat să-i strângă mâna tehncianului. Mai mult, acesta i-a reproşat faptul că l-a băgat pe teren prea târziu pe Claudiu Niculescu! Vizer a auzit acest lucru şi l-a luat la întrebări pe acţionar, tonul fiind unul destul de dur. Martorii povestesc că atunci lucrurile au fost la un pas să degenereze, Vizer fiind foarte nervos.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.