• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 22 iulie 2011

"Câinii" nu suspină după "Groapă"! 90% dintre fanii lui Dinamo vor ca echipa să joace pe Naţional Arena

Posted by vasy On 08:39 No comments

Spre deosebire de fani, şefii sunt de altă părere. Pentru moment vor să închirieze Naţional Arena doar pentru meciurile din grupele Europa League, pentru derby-urile cu Steaua şi Rapid, iar în funcţie de adversar s-ar putea ca roş-albii să joace aici şi în play-off.

Steaua nu va mai juca în Ghencea, iar fanii şi-au manifestat oprobriul, Rapid a fost "evacuată" din Giuleşti, iar suporterii vişiniilor încă se gândesc că este o glumă, Dinamo este ameninţată de CS cu înzecirea chiriei, dar aici reacţia tribunei este exact opusă. Asta pentru că dinamoviştilor le‑ar surâde ideea mutăriii pe Naţional Arena, situaţia stadionului din "Ştefan cel Mare" fiind de ani buni printre principalele puncte de contestare ale conducerii. Practic, de la condiţiile de vizionare pe care le oferă "Groapa" şi până la preţurile la abonamente, "câinii" nu sunt mulţumiţi de casa lor şi cer de mulţi ani să le fie construit un alt stadion.

S-a spus chiar că publicul s-a îndepărtat de echipă şi pentru că stadionul construit în 1951 este depăşit. Zilele trecute, pe site-ul www.pchdinamo.ro, ultraşii au postat un sondaj prin care toţi dinamoviştii erau chestionaţi pe această temă: "Credeţi că ar fi bine să ne mutăm pe noul Naţional Arena? Variante de răspuns: «Da, pentru că acolo am fost mereu mai mulţi» (93% - 2.219 voturi), "Nu e bine să părăsim «Groapa»" (5 % - 124 de voturi), «Depinde de transferuri» (2% - 37 de voturi).

Rezistă gazonul pe Naţional Arena?
În acest moment, şase echipe s-au înscris pentru a juca pe noul stadion. Naţionala României, Steaua, Rapid, Oţelul, Dinamo şi Sportul vor prinde cel puţin un meci până la sfârşitul anului. De aici se naşte o întrebare: va rezista oare gazonul unui asemenea rodaj? Firma care va monta suprafaţa de joc a garantat 14 ore de joc pe lună pentru ca iarba să nu aibă de suferit.


Punctul meu de vedere este unul simplu. Putem să jucăm şi la Târgovişte sau la Videle, dar să avem echipă
Mihnea Ionescu - lider Peluza "Cătălin Hîldan"

Cine şi cât va juca pe Naţional Arena?

Steaua - 4 meciuri în Europa League (dacă se califică în grupe) + 16 în Liga I (tot turul, cu excepţia meciului cu Mioveni)
Dinamo - 3 sau 4 jocuri în Europa League (nu se ştie de play-off şi cu amendamentul că nu se ştie dacă se vor califica în grupe) + 2 meciuri în Liga I
Rapid - 4 meciuri în Europa League (play-off-ul sigur şi în plus partidele care ar urma în grupe) + 16 în Liga I (fără meciul cu Vaslui)
Sportul - 1 meci (cuplajul cu Rapid)
Oţelul Galaţi - 3 meciuri în Champions League
România - 3 meciuri (Argentina, Franţa şi Belarus)

ADVERSAR
Dinamo vs Varazdin în Europa League
Dinamo va da piept în turul 3 preliminar al Europa League cu NK Varazdin. Aseară, croaţii s-au impus în faţa moldovenilor de la Iskra, scor 3-1, iar după 1-1 în tur, aceştia merg mai departe. Primul tur se va juca pe 28 iulie, la Bucureşti, urmând ca returul să aibă loc pe data de 4 august, în Croaţia.

STARE
"Mister" aşteaptă operaţia
Cornel Dinu se află în continuare internat la Spitalul Floreasca, acolo unde zilele viitoare va fi operat în urma infarctului miocardic pe care l-a suferit. Medicii aşteaptă încă pentru a delimita zona de infarct, iar apoi vor interveni chirurgical. "Mister" se simte bine în rezerva sa, citeşte presa în fiecare zi, se uită la televizor şi este vizitat de soţie şi fiu.

PROBLEMĂ
Flacăra Moreni nu cedează numele
ProSport a scris în ediţia de ieri despre intenţia acţionarilor de a înfiinţa Dinamo III. Sub numele de Dinamo Flacăra Moreni, "câinii" vor să evolueze chiar în localitatea dâmboviţeană. Există şi contestatari ai proiectului, iar aceştia sunt conducătorii formaţiei. Ei spun că Flacăra nu a murit, iar "câinii", chiar dacă s-au înţeles cu autorităţile locale, nu au voie să folosească acest brand. În acest moment, Flacăra Moreni a ajuns în Liga a IV-a şi îşi dispută meciurile într-o altă localitate limitrofă.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.