• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 2 iulie 2011

"Câinii" VIP! Toje şi Alexe nu se menajează la antrenamente, deşi sunt pe picior de plecare

Posted by vasy On 09:31 No comments

Alexe împrumutat la Cesena şi Torje la Lokomotiv Moscova. Acestea ar fi variantele pentru cei doi fotbalişti de la Dinamo, care, prin împrumuturile sau vânzarea lor, pot salva situaţia financiară a clubului. ProSport a stat cu ochii pe cei doi jucători valoroşi de la Dinamo la antrenamentul de ieri-dimineaţă de la Leogang, în care exerciţiile fizice au fost îmbinate cu jocurile cu mingea.

E interesant să vezi cum se pregătesc Alexe şi Torje. Te întrebi de la început dacă mai trag aşa de tare, ţinând cont că oricum vor pleca. Dar ei se antrenează ca şi cum ofertele pentru ei n-ar exista. Cei doi stau mai tot timpul împreună, iar ieri au nimerit şi în aceeaşi grupă de exerciţii. Alexe face glume de la distanţă. Mai aruncă o vorbă amuzantă, în timp ce Torje trece "la fapte", iar Dănciulescu se trezeşte din senin cu un pumn în umărul stâng. Totul în glumă. Dar când căpitanul se repede spre el, Torje fuge pe bune. Doar e tare la viteză.

Torje intră tare, Alexe e rafinat
Ciobi fluieră începerea antrenamentului şi glumele dispar în ceaţa munţilor care înconjoară terenul. După încălzirea propriu-zisă, Ciobi comandă un unu contra unu cu două porţi aşezate la 16 m faţă în faţă. Atacanţi contra fundaşi. Primii "bibilesc" mingea. Ultimii o bubuie rapid ca să dea gol. Torje îşi domină adversarul. Îşi face uşor mingea când pe stângul, când pe dreptul, după care trage puternic.

Nu mai glumeşte. E singurul care intră tare. L-a dărâmat pe Pulhac, s-a lovit de Curcă şi l-a contrat serios pe Grigore. Alexe e mult mai rafinat când are mingea. Driblează, urcă cu ea la picior şi "înţeapă" mingea exact când trebuie pentru a da gol. Sau o saltă printr-o scăriţă utilizându-şi tehnica superioară. Dacă Torje apare ca un luptător şi nu se dă bătut deloc, în schimb, Alexe renunţă prea uşor atunci când i se pare că nu mai poate ajunge balonul. Sau se oftică imediat dacă nu-i iese vreun dribling şi pierde astfel timp şi atenţie în faţa adversarului.

Slabi amândoi la finalizare
După "meciurile" unu contra unu, doi contra doi şi trei contra trei, plutonul de jucători din care fac parte cei doi trece la sărituri, sprinturi şi şuturi la poartă. Totul, într-un circuit bine conceput de antrenor. La finalizare, cei doi mai mult dezamăgesc.

Puţine goluri, puţine şuturi pe spaţiul porţii. Alexe, din 18 şuturi spre poartă, a dat patru goluri şi doar o dată a mai nimerit spaţiul porţii! Torje puţin mai bun. Din 17 şuturi (a pierdut un tur pentru că simţea dureri musculare la pulpa dreaptă) a marcat de cinci ori şi, la fel ca şi colegul său, a mai nimerit doar o dată spaţiul porţii. Nu e prea bine. Îmi pare rău că nu l-am numărat şi pe Grigore, dar cred că fundaşul a dat mai multe goluri decât ei.

După o oră şi 45 de minute, Ciobi fluieră finalul antrenamentului spre bucuria jucătorilor, care, epuizaţi, fug la bidoanele cu apă. "Bravo, boss, bravo, Piticule!", le spun cei din jur lui Alexe, respectiv Torje. Cu toţii s-ar bucura ca ei să plece. Poate aşa îşi vor primi şi ei salariile restante.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.