• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 27 iulie 2011

Ciobi are probleme de lot! Bubă pe stânga

Posted by vasy On 00:05 No comments

Înaintea manşei tur, de mâine, cu NK Varazdin, Liviu Ciobotariu are probleme de lot, flancul stâng fiind cel care îi dă bătăi de cap tehnicianului. Cristi Pulhac nu a fost păstrat în lot, Bakaj este suspendat două etape din cupele europene, iar Alexe acuză o pubalgie şi este incert. Nici nu a început bine sezonul că Liviu Ciobotariu deja trebuie să improvizeze.

În banda stângă sunt problemele, Pulhac şi Alexe fiind "clienţi" ai staffului medical, în timp ce Bakaj nu are drept de joc. Practic, fundaşul nici nu va mai intra astăzi în cantonament pentru meciul cu Varazdin, partida cu croaţii fiind a doua pe care o ratează, asta după ce a lipsit şi la întâlnirea cu FCM Târgu Mureş. În aceeaşi situaţie se află şi albanezul care, alături de Pulhac, se va pregăti separat de echipă sub comanda lui "Sensei" Niculae, asta pentru că este suspendat după ce a lovit un adversar într‑un meci cu Sheriff Tiraspol pe vremea în care juca la fosta sa echipă, Dinamo Tirana.

Singura speranţă pe care o are "Ciobi" este legată de Marius Alexe. În timpul meciului de la Ploieşti, mijlocaşul a simţit dureri şi se pare că suferă de pubalgie. Ieri, decarul a făcut doar alergări, iar astăzi se va şti sigur dacă va fi sau nu păstrat în lot. Dacă Alexe nu va putea fi refăcut, atunci antrenorul îl poate muta pe Cătălin Munteanu în bandă, iar în centru va fi folosit Bogdan Pătraşcu. Celelalte soluţii sunt tânărul Cazacu şi Georgian Păun.

3 etape de suspendare a primit Bakaj în urma incidentului de la Tiraspol, în acest moment mai având de ispăşit două

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.