• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

duminică, 24 iulie 2011

Dănciulescu vrea să-i ofere lui Dinu un succes cu Varazdin: "Arătăm bine, dar vorbim la final"

Posted by vasy On 22:59 No comments

Ionel Dănciulescu a vorbit ieri cu ProSport după prima victorie din acest sezon, 1-0 vineri, cu Tg. Mureş. A evitat să facă o analiză a situaţiei din "Groapă" după doar o etapă, dar a şi explicat ce l-a împins să îi trimită direct de pe teren un mesaj lui Cornel Dinu. Atacantul speră să-l depăşească pe Cămătaru în topul golgheterilor all-time ai României. Mai are nevoie de patru goluri până la borna 198.

"Danciu", cum vezi Dinamo după primul meci?
E prematur să vorbim acum. O să vedem la final, după locul în clasament. Acum a fost un meci bun, aţi remarcat şi voi, ziariştii, dar eu zic că putem mai mult. Oricum, echipa arată bine.

Ce a adus nou Ciobotariu?
Nu vreau să fac comparaţii între un antrenor şi altul. La finalul sezonului o să vedeţi dacă vom fi mai sus de locul 6 şi vom obţine ceva mai mult decât o finală de Cupa României pierdută.

Cum vezi tu, personal, faptul că n-aţi făcut niciun transfer?
Dacă vor veni şi alţi jucători, cu atât mai bine, o să facem totul ca să-i ajutăm să se integreze. Oricum, au revenit Marius, Scarla şi Pulhac, avem destui fotbalişti cât să ducem lupta până la capăt.

"Dinu e cel mai important din istoria lui Dinamo!"

Ai avut un mesaj la finalul meciului cu Târgu Mureş pentru Cornel Dinu. Ce te-a împins să faci acel tricou?
Am jucat şi pentru dânsul. Este cel mai important om din istoria lui Dinamo. Toţi avem ceva de învăţat de la Cornel Dinu. Prin gestul meu am vrut să-i mai îndulcesc puţin amarul.

Pregăteşti ceva special pentru dânsul la meciul de joi?
Specială ar fi o victorie confortabilă pe care s-o obţinem joi. Respectul îl arăţi pe teren, nu prin vorbe, pentru că la vorbe toţi suntem buni. Sper ca operaţia să-i iasă bine.

Apropo, anul trecut ai luat numărul 15 pentru că atâtea goluri îţi trebuiau să-l ajungi pe Cămătaru. Acum câte ţi-ai propus să dai?
Atunci a fost o chestie simbolică, pentru că eu cu 15 jucasem primul meci la Dinamo, 15 avusese şi Florin Bratu, un jucător important pentru echipă. Acum nu mi-am propus să dau un număr anume de goluri. Oricum, eu nu cred că am marcat niciodată în prima etapă la Dinamo, din câte-mi amintesc.

"Ok, eşti atacant, trebuie să marchezi, dar trebuie să te uiţi şi ce face omul ăla pe teren", Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.