• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 2 iulie 2011

El e promisiunea lui Dinamo în noul sezon! "Vreau şi eu şansa lui Gardoş!"

Posted by vasy On 09:34 No comments
Dinamo are în lot un jucător care visează să aibă şansa lui Florin Gardoş şi să fie şi el folosit la Dinamo precum fostul său coleg de şcoală de la Steaua. Raul Crişan are 23 de ani, e foarte înalt şi joacă la fel ca şi amicul său mult mai cunoscut, pe postul de fundaş central.

Raul Crişan îl are ca fotbalist preferat pe Gabi Tamaş. Nu a apucat să se antreneze cu el, nici măcar să joace împotriva lui. Dar cu siguranţă pare prea cuminte în comparaţie cu fostul dinamovist. A sosit la Dinamo în ianuarie, însă nu a apucat să debuteze pentru echipa mare, fiind trimis la "rodaj" la echipa secundă.

Dar a fost bine şi aşa, pentru că acolo a lucrat cu Liviu Ciobotariu, nimeni altul decât antrenorul echipei care se află acum la Leogang. Iar acest lucru poate fi benefic pentru el. Să fie el "Gardoş" pentru Dinamo? Tot ce e posibil. "Sper să am şi eu o şansă aşa cum a avut Gardoş. Fiecare jucător are parte de noroc sau nu. Cu Florin sunt prieten, am fost chiar colegi de clasă în liceu", îşi începe povestea tânărul dinamovist. Pentru că amândoi sunt înalţi, cei doi erau mutaţi numai în spatele clasei. Dar nu în aceeaşi bancă.

Cum copia cu Gardoş
"Cum copiam? Florin le aducea reviste profesorilor, iar noi profitam atunci de situaţie şi ne făceam lucrările aşa cum trebuie", a dezvăluit jucătorul. La hotelul în care stau dinamoviştii, totul este amenajat astfel încât oaspeţii să se simtă ca acasă. Există până şi o bibliotecă, amenajată în aşa fel încât să te transpună în sufrageria de acasă. "Îmi plăcea mult Geografia. Era materia mea preferată", ne mai spune Raul, în timp ce răsfoieşte o revistă de pe raft. Faţă de Gardoş, Crişan nu are tehnica la fel de bună, dar mulţi spun că se apără mult mai bine decât prietenul său de la Steaua. Dar depinde numai de el dacă fotbalul românesc va mai câştiga un fundaş central de valoar

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.