• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 iulie 2011

INTERVIU Din balcon, Mister a văzut dezordine în jocul lui Dinamo: "Le-am dat cartuşe să ne împuşte"

Posted by vasy On 08:40 No comments

Cornel Dinu a urmărit partida cu Varazdin legat la aparate în camera de spital de la Urgenţă. De la geamul rezervei sale, "Mister" a văzut un Dinamo nu doar ghinionist, ci şi cu o doză mare de dezordine în joc în repriza a doua. După meci a adormit necăjit puţin după miezul nopţii, iar ieri a acceptat să-şi întrerupă lectura care îi ocupă o mare parte de timp pentru a acorda un interviu.

Bună ziua, domnule Dinu. Cum vă mai simţiţi?
Ceva mai bine. Îmi omor timpul cu cititul, acum lecturam ceva despre Sarmizegetusa. Aştept veşti de la medici, la începutul săptămânii viitoare o să aflu mai multe în legătură cu operaţia. Profesorul Brădişteanu are grijă de mine, e o echipă de oameni atenţi, sufletişti şi mai ales competenţi. Acum că am voie să vorbesc la telefon, timpul trece mai uşor. M-a sunat şi domnul Dragomir, m-au vizitat prietenii mei Sandu Boc şi Vali Alexandru trimişi de prietenul "Mitică".

Meciul lui Dinamo cum l-aţi trăit?
La geam, cu aparatele după mine. Am adormit destul de greu, necăjit, după miezul nopţii. A fost destul de ciudat. Se poate vorbi şi de ghinion, de mult ghinion, practic croaţii au avut două şuturi pe poartă şi un singur corner. Şi ăla aici, la mine, la Urgenţă.

Vă aşteptaţi la mai mult de la Dinamo?
Nu am jucat bine ultimii 30 de metri. Acest lucru se corectează în timp, e nevoie de răbdare. Până acolo am avut o circulaţie bună. Atacanţii au fost în majoritatea timpului cu spatele la poartă, mijlocaşii nu au căutat culoarele şi nu au conlucrat cu fundaşii din bandă. Mai mult decât atât, în repriza a doua Torje a jucat mai mult în stânga şi Alexe în dreapta, ceea ce e contrar aptitudinilor lor.

S-a întâmplat ceva după pauză cu echipa...
De la 2-2 a intervenit dezordinea. Ocaziile care au fost au venit mai mult din haos, nu din premeditare. Ne-am pierdut, nu am avut coerenţa de care aveam nevoie. Ce s-a întâmplat pe finalul primei reprize realmente ne-a turnat plumb în picioare şi confuzie în creier, ceea ce a dus la nerespectarea tacticii stabilite.

După acest rezultat, ce şanse mai are Dinamo pentru calificare?
Croaţii sunt o naţie de sportivi. Va fi dificil din punctul ăsta de vedere, mai ales că le-am dat cartuşe să ne împuşte. Şi vedeţi că nu prea ratează ţinta!

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.